12 Април, 2021 11:58 7 583 7

Виктория разтърси зрителите с емоционална изповед (ВИДЕО)

  • виктория-
  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • изповед-
  • емоционална-
  • признание-
  • болест

Певицата, която ще представи страната ни на Евровизия тази година, призна за неочаквано тежко събитие в живота си

В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа за битката, която води извън музикалната сцена. Тя гостува в „Търси се“ по bTV, едно от популярните предавания в България, където със сълзи на очи сподели за тежките моменти, които преживява през последните месеци.

Виктория Георгиева разказа: “Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест - амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение.”

Личната история, която преживява Виктория, е и в основата на посланието в музикалното видео на българското предложение за Евровизия 2021. “Growing Up is Getting Old” е посветена на семейството и моментите с близките ни.

В студиото на „Търси се“ Виктория получи изненадана от баща си Петър, майка си Звезделина и сестра си Симона. В епизода взе участие и един от най-близките приятели от детството на Виктория и нейно първо гадже. Той сподели, че Виктория е един от най-борбените хора, които познава и се възхищава на нейната решителност. С усмивка Виктория сподели, че двамата са си дали обет, ако до 30-годишна възраст не намерят своята половинка – ще се оженят един за друг.

Виктория ще пее за България във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20-и май. Зрителите у нас не могат да гласуват за нашата песен „Growing Up is Getting Old”, но българите в чужбина ще могат да подкрепят България и Виктория.

Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2021 ще се проведат на 18-и, 20-и и 22-и май и ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Прос

    6 1 Отговор
    Сега да напише една песен тъжна и ние да се разплачем.
  • 3 Хахаха..

    12 2 Отговор
    Истинската скръб е тиха,скрита и покрита.Теа кифли наводниха ефира като язовир Копринка.Ше издавите шарана и бялата риба бе!
  • 4 Каквото и да, си там...!

    2 4 Отговор
    Няма да поумнееш.... хахаха...!
  • 5 разривах ся

    2 2 Отговор
    тажно всеки е преживял нещо ужасно в живота си ако всеки тръгне по телевизиите да реве ше стане страшно
  • 6 селянин

    3 2 Отговор
    Ми не чух никаква песен чух некакво тепкане и хленчене,нема шанс! Що не лансираха, 4 magig или Deep zone project?
  • 7 Зрител

    0 0 Отговор
    А как ще се гласува за Беларус, след като американските слуги в ЕС забраниха нейното участие на явно политическия конкурс "Евровизия"?