Необходими продукти:
500 гр. кайма смес
1 филия стар хляб
1 глава лук
1 к.л. сол
1 к.л. черен пипер
1 к.л. кимион
прясно мляко - за накисване
Начин на приготвяне:
Филията хляб се накисва в прясното мляко. Когато се напои, леко се изстисква.
Лукът се настъргва. Всички съставки се слагат в купа и каймата хубаво се омесва. Оставя се в хладилника за 2-3 часа.
Кебапчетата се оформят с мокри ръце и се пекат на скара или оребрен тиган, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Алекс
Ама какво се възмущавам,че то 99% от българите не са вярващи, безбожници!!!
Коментиран от #4, #7
16:21 15.04.2021
2 Много ми е силна, фантазията...!
16:22 15.04.2021
3 Лост
16:29 15.04.2021
4 А останалите
До коментар #1 от "Алекс":
са кулинарно религиозни -))16:30 15.04.2021
5 Иван Матев
Чревоугодничеството е един от десетте смъртни гряха!!
16:34 15.04.2021
6 Лорчето
16:38 15.04.2021
7 Behemoth
До коментар #1 от "Алекс":
Лекувай се бе еврейски сектант....ние сме тангристи и ще ви скъсаме шушоните но първо кебапчетата..16:41 15.04.2021
8 Реалиста
Коментиран от #10
16:57 15.04.2021
9 Този коментар е премахнат от модератор.
10 Лост
До коментар #8 от "Реалиста":
Ами и лук не се слага на кебапчетата.17:09 15.04.2021
11 Този коментар е премахнат от модератор.
12 Лилави кебапчета,, фмирисани
19:11 15.04.2021
13 Шеф манчев
22:34 15.04.2021
14 Има такъв народ;);)
23:29 15.04.2021