Last news in Fakti

15 Април, 2021 10:56 10 735 17

Меган и Хари съжаляват за интервюто пред Опра, актрисата е "готова да прости"

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • прошка-
  • интервю-
  • опра уинфри

Близки до двойката казват, че херцозите на Съсекс са готови да се помирят с кралското семейство

Меган и Хари съжаляват за интервюто пред Опра, актрисата е "готова да прости"  - 1
Снимка: Shutterstock

Меган Маркъл и принц Хари "съжаляват" за интервюто си с Опра Уинфри, но твърдят, че не са имали контрол върху излъчването му. Това казва източник, близък до двойката пред списание Heat, пише Mirror.

Припомняме, че интервюто, което разтърси света, бе излъчено на 7 март, докато принц Филип още бе в болница, а месец по-късно дядото на Хари издъхна на 99-годишна възраст. Но докато Меган и Хари съжалявали за скандалните разкрития в интервюто, те също така се чувствали длъжни да разкажат за всичко, което са преживели и почувствали, уточнява още източникът, цитиран от woman.bg.

"Те просто имаха нужда да споделят болката си пред обществеността и не виждаха друг начин да го направят", допълва той.

По думите му Хари не бил виждал херцога на Единбург повече от година след решението му да напусне кралското семейство и да се установи в САЩ със съпругата си и сина си - Арчи. Въпреки това той поддържал тясна връзка с обичния си дядо, макар и от разстояние. Сега обаче според анонимния източник, близък до Меган и Хари, херцогът и херцогинята на Съсекс "искат нещата да са били различни". Същият разкрива, че двойката се надява връзката им с принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън да бъде по-добра "един ден".

"Любовта и уважението на Хари и Меган към принц Филип и кралицата е било винаги на изключителна висота", отбелязва източникът.

Хари често е говорил за близостта си с дядо си, а Филип е описван като другата „бащина фигура“ за Хари, припомня още той.

Пред изданието източникът споделя и че Хари е „разстроен“ от факта, че дядо му никога няма да има шанса да опознае Арчи и да се срещне с правнучката си, която предстои да се роди през лятото. Все пак известна радост и утеха на Хари му носели разговорите му по Zoom с принц Филип.

В скорошно интервю пред телевизионния водещ и актьор Джеймс Кордън принц Хари изтъкна изключителната подкрепа на дядо си, която той винаги е давал на кралицата.

Припомняме, че Хари се завърна в Обединеното кралство за погребението на принц Филип, но без Меган, която е била посъветвана от лекарите да не пътува. Приятел на бившата звезда на "Костюмари" пък споделил пред Mirror, че тя е "готова да прости" на кралското семейство след смъртта на принц Филип и "иска да забрави за различията помежду им".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    70 3 Отговор
    Видя, че не може да изкопчи някой лев и пак се присламчва - така рабоят нарцисистите, за жалост.
  • 2 Морето

    73 2 Отговор
    А...задна скорост, що така? Вместо да яде бонбони, Меган яде л а.й.н.а. Сега съжалява, че титлите, привилегиите, дворците й се изплъзват, а и разбра, че този неин...принц, е гола вода. Пак ще измисли някой коварен план тази актриса.
  • 3 Театър Меган

    58 1 Отговор
    Нашите ценности са други и те са притчите и народните ни приказки:
    ...........................
    – Какво стана, Мецо, с раната, дето те ударих?
    – Еее, тя зарасна и съвсем я забравих. Ала думата, дето ми рече, никога няма да я забравя.
    ..................................
  • 4 Хахахах

    35 4 Отговор
    Показвали на дядото тъмното внуче през Zoom, ама бабата държелива.

    Поне до 7 малки негърчета ще изкара
  • 5 Хахаха

    70 0 Отговор
    Не да прости, ТЯ ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПРОШКА.
  • 6 Тъй, тъй

    41 0 Отговор
    Прибраха мангизите и сори, клоуни!
  • 7 Банг-банг

    43 2 Отговор
    Американката с нейните номера до никъде не стигна. Влезе в кралското семейство и си помисли че е велика... сега щяла да прости. Между впрочем, то май е американски синдром....опитват се да завземат отвътре, вдигат врява, накрая клякат долу. Да се извини с наведена глава щото ще пита къде серЪт гладните...
  • 8 2121

    28 3 Отговор
    Прошка за негърката!Никога прошка ,не се дава на неблагодарни негри и мързеливи, неуки, грозни, без образование.Хари постепенно ще разбере за каква пираня се е оженил.Изходът е един.Той ще направи този ход ,но ще бъде омерзен е много виновен ,че негърката допренесе за по-бързата смърт на Единбургския херцог и негов дядо -Филип.Даяна ,която наричаше Английския Двор Гущери/т. е. рептили/и унищожи още едно семейство,/това на арабина/,не донесе добро за нея-видяха й сметката от Ми5 и Ми6.Негърката,да поиска на колене прошка от Кралицата и да остави Хари на мира.Няма да го привърже за себе си с второ дете.Времето ще покаже.
  • 9 мнение

    18 1 Отговор
    Има една приказка: "След ......., каяне". Та така и Меркъл. сега са се сетили, че са прекалили.
  • 10 ххххххххх

    27 1 Отговор
    Тази хиена го разсипа горкия принц Хари, противопостави го на семейството му, скара го с баща му и брат му, голяма интригантка се оказа. Сигурно е много нещастен принц Хари от целия сщандал, който сътвори хитрата му жена, за да го изолира от семейството му.
  • 11 фнрр фх фффф

    34 1 Отговор
    Тя Меган трябва да иска прошка, че ги злепостави пред цял свят. Личните конфликти се разрешават лично. Не се изкарват кирливите ризи на показ.
  • 12 Анонимен

    8 0 Отговор
    Тия ми омръзнаха, хайде без тях !
  • 13 Я,пак

    7 0 Отговор
    Тая м-лка да прости на кралския двор?!
  • 14 Ох!

    4 0 Отговор
    Не знам за света, но мен тези новини дълбоко ме разтърсват. ФАКТИ.БГ, моля, имайте малко милост! Съобщавайте ни ги на части тия работи! Няма как да се справим с толкова мъка наведнъж.
  • 15 178

    5 0 Отговор
    Човек за да не съжалява , трябвя първо да помисли.
    А след това като кажеш, че съжаляваш това не оправя нещата, защото показва какво представляваш и е несериозно.
  • 16 мив

    4 0 Отговор
    Още много ще съжаляват!
  • 17 мив

    4 0 Отговор
    тя ще "прости", защото парите свършват. Номерата й обаче няма да минат.