15 Април, 2021 10:30 5 912 6

Миро откровено за проблемите с алкохола

  • миро-
  • мироглед-
  • нов албум-
  • певец-
  • проблеми с алкохола-
  • каризма-
  • външен вид-
  • начин н живот

Изпълнителят тренира ежедневно и е заличил един много вреден начин на живот

Миро, който успя да изгради своя успешна солова кариера след разпадането на дует "Каризма", изненада своите фенове за пореден път. Певецът представи съвсем нов албум, който носи заглавието "Мироглед".

Новият албум се приема добре от феновете, а скоро ще ги зарадва с още сингли, за които обещава, че ще оставят отпечатък.

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Освен с нова музика, в последно време, Миро впечатлява и с външния си вид.

Видно е, че Миро изглежда повече от добре. Той твърди, че това се дължи на няколко неща - Господ и на това, че сега живее различен живот. Изпълнителят на "Гълъбо" сподели в предаването "На кафе", че тренира ежедневно и е заличил един много вреден начин на живот, свързан с алкохолната зависимост.

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Миро разказа, че отказването му от алкохола е истинско чудо. "Аз се опитвах дълги години да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към този навик. Не е свързано с това, че искаш толкова да пиеш, а че си нещастен, в депресия си... Моята работа е свързана с това да съм между пиещи хора и всеки иска да те почерпи", сподели още Миро, който не скри, че е получил помощ "от небето", за да се справи с трудностите в живота си, които са го тласнали към шишето.

Спортът е нещото, което му помага много в момента, макар като дете да не е харесвал часовете по физическо възпитание. "Харесва ми как се чувствам, едва след това е визията", каза още Миро, който е превърнал тренировките си в задължителна част от седмицата си, а както е видно има сериозен резултат.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еминем

    19 0 Отговор
    Направил си най трудното!Дано успееш да го удържиш!!!
  • 2 Помните ли

    7 3 Отговор
    в един от клиповете на смотаните му песни как участваше онзи с "жипката"...?
  • 3 Мнение

    3 9 Отговор
    От нямане какво да правиш да станеш зависим в случая от алкохол. Насила никой с кофа не ти е наливал алкохола. Главата на раменете не е дадена само за равновесие, а и за мислене, явно свободната воля и личната отговорност за живота не е по силите на всеки
  • 4 Дядо ви

    6 1 Отговор
    Не го оправдавам но ние сме много нещастен народ. Много изстрадали сме и продължават да ни тъпчат и подтискат! Кои алкохол, кои наркотици все нанякъде избива. Заобиколени сме от зависимости, а един смачкан народ е толкова лабилен че му трябва цънка и е потдал...Но за съжаление тук в България ние чакаме да паднем не само духом а и физически сиреч в гробищата та да си дадем равносметка що за нищжства сме :)
  • 5 АНОНИМНИ

    1 8 Отговор
    Расъждения на завършен алкохолик и наркоман напомпан с анаболи никаква депресия просто неможе да изтрезней
  • 6 Явор

    1 3 Отговор
    Миро иска да си прави реклама с това. Това си е само негова работа, не знам защо занимава обществото. Това че говори за това не е мъжествено. Сам да реши дали да бъде плачещ мъж или премълчаващ и стискащ зъби. Мъж не плаче и не мрънка. Проблемите му с алкохола са по негова вина. Кой го е карал да пие много?!