Last news in Fakti

18 Април, 2021 07:00 8 439 1

Вашият хороскоп за днес, 18.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е малко проблематичен за любовните връзки на Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 18.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

За вас нещата ще имат по-сериозно-материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

Телец

Прекалената ви услужливост може да ви коства някои семейни сцени. Проявете чувство за мярка, дори когато помагате на някого. Добър ден за контакти с деца. Спортните занимания са също препоръчителни.

Близнаци

Днес е подходящ ден да въплътите идеите си, не мързелувайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не се прекалявайте с разходите, дори ги съкратете, ако можете.

Рак

Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да мислите за това. А и в крайна сметка парите отразяват нашето лично отношение към богатството. Вие готови ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?

Лъв

Ще ви се иска да помечтаете на спокойствие, необезпокоявани от никого. Денят не предполага съществени събития, така че с чиста съвест можете да се отдадете на мечтите си.

Дева

Днес ще се чувствате окрилени и ще ви е лесно да свършите дори и чуждата работа. Добре би било да не нагърбвате с много неща. Срещи с приятели вечерта е добър завършек на деня и добро начало на празничните дни.

Везни

Ден, в който може да имате много емоции. Някак странно ще се чувствате на работа, хем ще имате желание за работа, а от друга страна времето (или някои специални хора) ще ви тегли навън. И както винаги ще се наложи да претегляте на везните две неща, от които не можете да изберете.

Скорпион

Въображението и мечтите днес ще са най-важни за вас, въпреки цялата ви практичност и разумност. Може би това също е начин да прецените къде сте. По-важното е, че плановете ви ще са наистина жизнеспособни. Мислете за начини за реализация.

Стрелец

Интензивен ден и то не заради външни събития, колкото заради вашите мисли и усещания, които дават смисъла на нещата. Останете вътрешно балансирани и ще сте непоклатими като скала за външните събития.

Козирог

Денят е за срещи и общуване. Днес трудно ще минете сами, все ще се налага да търсите нечие мнение или помощ. Денят е малко проблематичен за любовните връзки, бъдете готови и на компромиси.

Водолей

Бихте могли да се справите перфектно с всичко, което ви се изпречи на пътя, само не се отдавайте на леност. Не се водете много от чужди съвети и препоръки, нали знаете, че не всичко, което е добре е за някого е добро и за вас.

Риби

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Обърнете внимание на децата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.