15 Април, 2021 17:35 2 855 1

Звезда от „Отдел Издирване“ се ужасява от...

  • елена телбис-
  • ктриса-
  • жасява се-
  • летене-
  • отдел издирване

На сцената, в киното и в телевизията актрисата предпочита емоционалните образи

Елена Телбис, която нашумя покрай „Отдел Издирване“, е категоричен фен на адреналина. На сцената, в киното и в телевизията, тя най-много се нахъсва от контрастните емоции в образите, от възможността да бъде полюсно скандална. Двама майстори на занаята я учат на това в школите си, докато още е тойнейджър - Венцеслав Кисьов и Малин Кръстев, а като студентка в НАТФИЗ - и Ивайло Христов. Сега обаче Телбис, чиято фамилия отвежда някъде към унгарските степи, е номинирана за Икар - за своята пиеса "Боклук".

Тя обаче споделя, че няма много ясен спомен за първия път, в който мечтае да се развихри пред публика. По-скоро се виждала като неврохирург или зъболекар. Екшънът я съпътства напълно естествено и след като влиза в Академията - още е студентка, когато Явор Гърдев я вика да бъде духът на стария крал в "Хамлет".

Пак заради пиесата тя трябва да лети за пръв път със самолет, тъй като открай време изпитва ужас от пътешествия в небето. Докато трае полетът се чувства като в будна кома. Много по-лесно овладява умението да стреля с пистолет за „Отдел Издирване“. Юлиян Вергов се скъсва да я хвали, но госпожицата вижда зор със слагането на белезниците. Елена е и сред младоците, вдъхновили Ивайло Христов да създаде черно-бялата си драма "Каръци" с Телбис и още няколко негови студенти, пише таблоидът "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    0 0 Отговор
    Денис Бергкамп е същия - има страх от летене със самолети. Разликата между двамата е, че Елена Телбис е актриса, а Бергкамп - футболна легенда на Арсенал и Нидерландският футбол.