Last news in Fakti

16 Април, 2021 16:36 4 698 4

Момичето с най-дългата коса в света я отряза и дари (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • рекорд-
  • коса-
  • дълга коса-
  • гинес-
  • прическа

Майката на рекордьорката дари своята коса на деца с онкологични заболявания

Младата индийка, притежаваща рекорда на Гинес за най-дълга коса, откакто е 16-годишна, я отряза и я дари на музея на Рипли за невероятните неща, съобщи ЮПИ. Нилаши Пател от град Модаса в щата Гуджарат измери косата си малко преди да навърши 18 години и подобри собствения си рекорд за дължината ѝ - 1,99 м.

Тя е вписана за първи път като рекордьорка за дължина на коса на тийнейджър, когато е на 16 г. Тогава той е 1,70 м. След това е подобрила рекорда два пъти.

"Косата ми даде много - заради нея съм известна като Рапунцел. Сега е време аз да дам", каза Пател пред представители на Гинес. Тя е обмисляла да дари косата си за перуки на деца с онкологични заболявания, но майка ѝ я убедила да я изложи като вдъхновение за другите. Като компенсация майка ѝ Каминибен Пател обещала да дари своята коса за болни от рак деца. Косата на Нилаши сега се подготвя за излагане в музея на Рипли в Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро сърце

    11 1 Отговор
    Браво за благородната постъпка!
  • 2 ббб

    6 2 Отговор
    Аууу, много е хубавата, тия са от мнозинството!
  • 3 Защо всички к..

    6 0 Отговор
    Си приличат и във, филмите дори, по характер разбира се, а несъмнено дълги и много черни коси, имат,, тези,,..!
  • 4 Едуард Петров-Едо

    1 0 Отговор
    ,,Благородното Сърце прави красиво лице!" Това е угодно на Господа, който ни остави пример за ЧИСТ И СКРОМЕН ДУХОВЕН ЖИВОТ! За съжаление, политиците и богатите не са от тази Свята категория! Със своят безбожен, надменен и тунеяден живот, тези жалки същества с всякакви средства се правят на богове, поробват народите, като всеотдайно служат на Тартора, който е сатана дявола! ,,Сатана идва само да пороби, открадне, заколи и погуби! Аз дойдох да ви дам Живот и да ви го дам Изобилно!" - казва между другото нашият Господ Иисус Христос! ,,Не бойте се от тези, които убиват тялото ви, но не могат да убият Душите ви, но имайте Силен Респект Боязън от Онзи, Който ИМА ПРАВО да хвърли Душите ви в Огнената Геена!" БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИТЕ! АМИН!