Last news in Fakti

16 Април, 2021 14:50 5 643 7

Кои са най-грижовните зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • грижовни-
  • отдадени-
  • астрология

Чувствителни и отдадени на хората, които ценят

Кои са най-грижовните зодии - 1
Снимка: shutterstock

Раждането под определен зодиакален знак до голяма степен предопределя някои черти от характера. Отношението към хората, близките, любимите хора – всичко това се корени не само в индивидуалните особености на личността, но и на това каква зодия сте. Някои зодиакални знаци са особено грижовни към хората. Те обгрижват близките си, семейството си, интимните си партньори, като им дават усещане за топлота и обич.

Грижовните зодии имат такъв подход и отношение и към другите хора, които са по-далеч от най-близкия им кръг. Тези зодии просто не могат да се отнасят студено към другите. Не е в природата им да не проявяват загриженост. Винаги са насреща, ако трябва да помогнат на колега, на познат или приятел на приятел. В името на хуманността те са готови да бъдат истински човеци с всеки.

Ето кои са най-грижовните представители на зодиака:

Рак

Ракът е една от най-чувствителните зодии. Той е загрижен за хората като цяло, но към близките си е особено привързан. Готов е да направи всичко за комфорта на любимите си хора. Обожава домашния уют. Създава невероятна атмосфера за семейството си вкъщи. Партньорът на Рака винаги се радва на специално внимание и отношение. Раците са съпричастни и емпатични по природа. Те се радват, когато карат другите да се чувстват добре, да се чувстват в безопасност. Обгрижващи и даряващи, Раците са прекрасни и чувствителни същества, които умеят да се грижат за хората. Грижовността е тяхна природа. Изключително много ценят емоционалността във връзките с хората без значение дали става въпрос за интимни, приятелски, колегиални или просто социални връзки.

Дева

Девите са изключително грижливи и са способни да дадат цялото си внимание на хората, които смятат за ценни в живота си. Те са алтруисти по природа. Като едни от най-грижовните зодии в зодиака, Девите са склонни да правят услуги не само на близки и приятели, но и на по-далечни хора. Няма нужда да ги молите за каквото и да било. Девите са досетливи и интуитивни. Веднага усещат, когато някой има нужда от помощ или съвет. Девите се управляват от планетата на ума Меркурий. Това ги прави невероятно наблюдателни и внимателни, със силна интуиция и чувствителност. Девите са много нежни и любящи към близките си хора. Въпреки че могат да са критични и вглъбени в детайлите, критиките им са от загриженост и желание да помогнат.

Везни

Везните са невероятно социални същества. Те са от хората, които винаги успяват да решат всеки казус по най-дипломатичния начин. Умеят да общуват с всякакви личности. Винаги намират общ език и това кара околните да се чувстват истински спокойни и обгрижени в компанията на Везните. Като въздушен знак Везните се стараят да се придържат към справедливостта. Те дават равен шанс на всички. Умеят да преценяват от всички гледни точки, както и да приемат тези на другите, без да ги съдят. Това е едно от ключовите неща, които правят Везните толкова желани като приятели, партньори, колеги. Успокояващото им въздействие върху другите създава истинска хармония в междуличностните отношения.

Водолей

Водолеите имат репутация на истински парламентьори. Въпреки че са замислени, откъснати, видимо незаинтересувани от другите, те са готови на абсолютно всичко за любимите си хора, близките си и приятелите си. Когато обичат някого и когато са му верни, те са способни да преобърнат света, но да направят всичко възможно този човек да се чувства спокоен и в безопасност. Изключително верни приятели са и го показват, без да хабят думи и условности. Когато някой има нужда от тях, те просто са там до него, без да искат нищо в замяна. Водолеите са насочени към чувствата и емоциите на хората. Хуманизмът и междуличностните отношения ги вълнуват много дълбоко. Привърженици са на справедливостта и защитават важни каузи през целия си живот, показвайки алтруизма и човещината си.

Риби

Рибите са идеалисти. Те са от зодиите, които са надарени с детска наивност и чистота. Изпитват емоции толкова силно, че могат да бъдат разтърсени много дълбоко. Добронамерени и добросърдечни, Рибите са готови да помагат и да се грижат за другите. Те създават много дълбоки духовни връзки. Понякога наивността им ги кара да помагат на грешните хора, да се раздават и да подаряват сърцето си, от което после страдат. Те са общителни само когато намерят общ език с някого и го допуснат до сърцето си. Когато това стане, те са готови на всичко, за да се грижат за този човек и да му дадат цялото си внимание и обич. Рибите са истински защитници на чувствата и емоциите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАЗАНЛЪК

    3 6 Отговор
    зодия ОВЕН ас съм зодия ОВЕН и съм много ГРИЖОВЕН и съм страхотен РОМАНТИК

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    9 8 Отговор
    Ракът е възможно най-тъпата зодия. Това са хора, които не търпят критика, веднага се скриват в жалката си черупка и са адски завистливи и вътрешно злобни! Имал съм много пъти отношения с въпросната зодия, и искам да ви кажа, че всичките им представители са такива. А и, до колкото си спомням, рак е просто една коварна болест нищо друго!

    Коментиран от #7

  • 3 ЮмжегинЦеденбал

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Шъ ти забия ена романтична, римска свешт у аноза и шъ литнеш кат Гагарин!
  • 4 Може би...!

    4 1 Отговор
    Не познавам ни един,, Човек,, от тези зодии...!
  • 5 До гост

    2 1 Отговор
    Ти какъв си май си рак?
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 3 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 7 Рррррак

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Хахаха, вътрешно злобни, що за израз. Интуитивни сме и милостиви, поради което се опитваме да се държим добре дори и с хората, които усещаме като лицемерни, прости, зли и т.н. За да те намрази рак, се искат много сериозни усилия! Ако си успял, значи си голяма гад. Има и изключения вероятно - като при всички.