17 Април, 2021 16:16 4 237 2

Тези 3 зодии да се подготвят за бебе през април

  • бебе-
  • зодии-
  • новина

Всяко семейство мечтае за поне един малчуган

Тези 3 зодии да се подготвят за бебе през април - 1
Снимка: Shutterstock

Децата са най-прекрасното нещо на света! Те ни показват хубавата страна на живота, карат ни да вярваме в мечтите си, обличат ни в желания и копнежи. Всяко семейство мечтае за поне един малчуган, който да оглася дома им със смях. През месец април 3 зодии ще разберат прекрасната новина, за която са били в очакване от дълго време насам, пише actualno.com.

Овен

Някои от представителите на Овните от доста време плануват бебе, но нещо все им пречи да видят онези две чертички, които ще променят из основи живота им. През месец април обаче ги очаква изненада и едно от най-силните им желания ще се превърне в реалност. Те ще научат красивата новина и ще се чувстват невероятно щастливи. Много е вероятно дори на хоризонта съвсем скоро да се появи не едно, а цели две пухкави бебчета.

Везни

Везните обикновено са орисани да преминават през не малко трудности и перипетии. При тях абсолютно всяко нещо се случва с много мъка и борба. Това обаче ги е направило силни хора. Някои от представителите на зодия Везни се надяват да научат прекрасна новина, свързана с бебе и в последната седмица на април тяхното желание ще се сбъдне. Много скоро им предстои да държат в ръцете си най-мечтания подарък и да го даряват с цялата любов, на която са способни.

Водолей

Водолеите са мили, състрадателни, топли и любвеобилни хора. Неслучайно се славят като родители за пример. Месец април е решил да ги изненада с новина за бебе. Макар в дома им да се чува непрекъснато детски смях, те ще са щастливи от това, което им предстои да разберат. Сърцата им са толкова големи, че дори къщата да е пълна с деца, те никога няма да се чувстват изморени и лишени от свободно време за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fffcff

    7 2 Отговор
    Глупост.
  • 2 Симеон антонов

    2 0 Отговор
    Антонио ма ! Ма ти от де ти идат на ума такива нелпости ма?
    Първо, той април почти свърши. И второ от батьо си да знаеш:
    През април за бебе се готвят през декември и евентуално януари.
    Така е било винаги и така ще бъде!
    п.п.
    Ти искаш ли бебенце?
    Мога да ти направя едничко да си имаш. Хем красиво като мен, хем умно като на мама големия син.