Last news in Fakti

19 Април, 2021 12:55 10 396 6

Михаела Филева: Живяла съм с жестока майка (ВИДЕО)

  • михаела филева-
  • майка-
  • баща-
  • семейство-
  • личен живот

Певицата повдигна завесата над личния си живот и семейството си

За своите над 15 години в музиката Михаела Филева никога не е отключвала вратите на личния си живот. Раздяла, насилие, загуба и любов. В откровен разговор с Мон Дьо тя дава много отговори. Михаела Филева в най-откровеното и емоционално интервю, което е давала досега пред NOVA.

Звездата разказва своите истории и нещата, които я вълнуват, чрез песните. За нея няма правила за хубаво живеене - каквото си го направиш, такова ще бъде, а прах в очите са, като кажеш прави това и това.

"Имам най-правилните хора около себе си, те са там за мен, безкрайно ги обичам и им се възхищавам, това те прави силен и свободен", споделя тя.

Първите ѝ мечти били за ежедневни неща – елементарни удобства, майка ѝ да бъде до нея.

"Не съм живяла без баща, а с жестока майка - благодарение на нея имам това, което имам в момента. Тя е силна жена, която се справя с всичко сама", сподели певицата за майка си, която е я отгледала сама.


Майка ѝ и баща ѝ се разделят заради домашно насилие. "Не мога да бъда слаба, за да се чувства друг силен на деня, при мъжете търся партньорство, рамо, на което да се опра", обясни Филева.

Баба ми беше майка, дядо ми - баща, а мама беше по-голямата сестра, която често я нямаше. Баща ѝ я търси само веднъж. Надява се в новото си семейство да бъде бащата, който не е бил за нея.

Песента "Опора" е най-личната ѝ изповед и предстои да бъде записана.

Тя казва, че приятелят ѝ Стефан е идеален.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ала бала

    15 25 Отговор
    ПРазни приказки на празен и ограничен човек
  • 2 я па тая

    21 16 Отговор
    Тази госпожа е крайно нарцистична личност,която се опитва да ни занимава с незначителният си и изпразнен от смисъл живот.Маските които слага не успяват да скрият истинската им същност на студена и бездушна и зла вещица.
  • 3 ПЕНКО

    9 5 Отговор
    МИХИ ФИ ---ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ , ЧЕ МАЙКИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЖЕСТОКИ ---ЗА ДА ИМАТ ДЪЩЕРИТЕ УСПЕХ ????????????

    Коментиран от #6

  • 4 Но имаш късмета,

    9 0 Отговор
    Да, станеш известна в БГ и аз нз с какво, а всеки има своя живот, не е дотам чак, а от какви същества ще бъдеш заобиколен, разбира се, всеки себе си знае, затова е оформена такава,, единица,, след племената, семейство, което ни учиха, по онова си време да бъде,, здраво,, но винаги се намира някоя,, маймуна,, от племената, която не подлежи на възпитание, която да, разтури всичкото това, наречено,, щъркелово,, гнездо.....!
  • 5 hmhmhm

    7 0 Отговор
    "жестока" беше използвано в преносен смисъл, но колко са гледали интервюто и колко са го разбрали - това е друг въпрос ... може да си продължавате с плюенето , Михаела е готина ...
  • 6 хсдвпп

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Жестока вероятно е употребено като жаргон за твърда и оправна, а не действително жестока.