19 Април, 2021 20:57 8 654 2

4-те най-емоционално нестабилни зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • астрология

Това са най-слабите и раними зодии

4-те най-емоционално нестабилни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

За да се справим с ежедневните си предизвикателства в живота, да останем силни и да не изпадаме в паника с малки обърквания, трябва да сме психически силни и стабилни, за да се справяме с всичките си проблеми. Някои хора са изключително добри в тези неща, защото са психически много силни, докато други не са толкова добри в това. Те са психически доста слаби и малко нестабилни. И такива хора могат да бъдат идентифицирани въз основа на зодиакалните черти на личността.

Това са 4-те зодии, които са психически слаби и нестабилни.

Рак

Раците се управляват от Луната и силно засегнати от нейните фази. Емоциите им могат много бързо да се променят от лошо към добро и от обратното. Днес те могат да бъдат изключително щастливи и блажени, а утре ядосани, депресирани и сълзливи. Много е непредсказуемо да се каже как би се чувствал Ракът в момента. Те могат да усетят всичко по-дълбоко и са лесно раними. И така, тази нестабилна природа ги прави доста слаби емоционално.

Везни

Везните са олицетворение на баланса. Така че, когато те са в дисбаланс, това може да окаже влияние върху емоционалното им състояние. И понякога излизат от равновесие, когато искат да постигнат нещо. Но липсата на равновесие прави Везните нестабилни и разстроени.

Скорпион

Скорпионите са като Раците. Когато са наранени, емоционалното им състояние е опустошено. Те са интензивни хора, които също могат да усещат нещата много дълбоко. И искат същото ниво на честност от близките си.

Риби

Рибите са интуитивни, чувствителни и мечтателни хора. Когато настроението им се промени, те могат да бъдат нестабилни емоционално до голяма степен. Но тъй като те могат да насочват емоциите към изкуството и музиката, те лесно могат да се върнат към щастливото си настроение.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    13 2 Отговор
    За рибите и раците е абсолютно вярно, но не бих казал емоционално нестабилни, а по-скоро по-емоционални са от другите, а не че са нестабилни. Изразяването на емоции не е точно нестабилност. Нестабилни са скорпионите и везните, защото не могат да си сдържат гнева. Ето това е нестабилност според мен.
  • 2 Риби, раци и макаци

    13 0 Отговор
    Всички везни са нестабилни и разстроени, особено тези на женския пазар.