Last news in Fakti

20 Април, 2021 12:25 3 576 5

Марк Уолбърг загуби майка си

  • марк уолбърг-
  • майка-
  • починала-
  • актьор-
  • алма уолбърг

Алма Уолбърг почина на 78-годишна възраст

Холивудската звезда Марк Уолбърг загуби майка си. Алма Уолбърг почина на 78-годишна възраст. Това съобщи самият актьор с пост в своя Instagram профил.

Уолбърг публикува снимка на майка си и към нея написа: "Моят ангел. Почивай в мир!"

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Алма Уолбърг има общо девет деца. Един от синовете ѝ - Пол Уолбърг, е известен готвач, който притежава верига от ресторанти. Преди време Пол кръщава един от ресторантите си "Алма" в чест на своята майка.

Алма става и герой в риалити шоуто "Wahlburgers", което се излъчва от 2014 до 2019 г. и което е посветено на семейството.

Марк Уолбърг е най-малкото от деветте деца на Алма и Доналд. Когато е на 11 години, родителите му се развеждат и майка му прави всичко възможно да отгледа децата си, работейки на няколко места.

Няколко часа след като сподели новината за кончината на своята майка, актьорът сподели още една снимка. Текстът към нея гласи: "Липсваш ни бабо".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    24 2 Отговор
    Изключителен екшън-актьор. Може би най добрият. Филмът му Снайперист Shooter (2007) е уникален. За разлика от другите актьори, Марк израства от долните слоеве на населението и с много труд стига до този връх в киноизкуството. Не е потомствен актьор и затова не е много обичан в артистичните среди.

    Коментиран от #3

  • 2 цербер

    4 1 Отговор
    Алма става и героиня в риалити шоуто "Wahlburgers".
  • 3 Варна

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Евала, съгласен. Лично аз го харесвам в комедии и по-специално в "Ченгета в резерв" с Уил Феръл, двата филма за оня плюшен мечок-дебил Тед, "Два патлака" с Дензъл Уошингтън и накрая във великия "Deep water Horizons". Ето за това говоря-любимият ми негов лаф.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ценител

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Варна":

    Lone survivor е филма, уникален...