Last news in Fakti

22 Април, 2021 14:53 6 424 4

Какви са отношенията между Блатечки и бащата на Диляна?

  • баща-
  • асен блатечки-
  • диляна попова-
  • отношения-
  • връзка-
  • красимир попов

От години се носят слухове, че бащата на красавицата не е особено доволен от това, което се говори за нея и Асен Блатечки

Връзката на Диляна Попова и Асен Блатечки е тема, обсъждана често в последните няколко години, тъй като звездната двойка ту се събираше, ту се разделяше, като в крайна сметка реши окончателно да свие семейно гнездо. По-интересният въпрос обаче, се оказа как гледа на всичко това бащата на изкусителната красавица - Красимир Попов.

Феновете на красавицата неведнъж са коментирали в социалните мрежи, че едва ли Красимир Попов е много възхитен от драстичните обрати в отношенията ѝ с актьора. Истината обаче се оказва съвсем различна.

Оказва се, че дори когато преди години Диляна беше атакувана сериозно с обвинение, че е развалила семейството на Асен Блатечки, баща ѝ я е подкрепял за всяко решение, свързано с чувствата ѝ към Асен Блатечки.

Подкрепата му се засилила още повече, след като той официално се раздели със съпругата си и майка на дъщеря му Катерина. Дори споделял, че той е баща за пример и на двете си деца, а за Диляна - опора и вдъхновение.

Попов дори е споделял, че Диляна му се карала, когато четял за глупостите, които някои медии тиражират за фамилията – особено за лъжите, че той бил скаран с щерка си. Апетитната брюнетка е категорична, че е имала щастливо детство, макар че семейството ѝ да е живяло съвсем скромно. Майка ѝ, баща ѝ и сестра ѝ винаги са я подкрепяли морално в житейските ѝ решения, пише "Стандарт".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оооооо

    15 0 Отговор
    Ще местим ли пичове???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 въпросче

    4 0 Отговор
    А с Блатен Асечки какви са й отношенията на Диляна-Биляна?
  • 4 Ей, страхотна “статия”!

    3 0 Отговор
    Голямо подкрепяне, голямо нещо в това семейство! Тъй, както сте написали, те само глупости вършат, но иначе много се подкрепят!