27 Април, 2021 10:33 6 090 17

Фики спечели "Капките" с Рей Чарлз (ВИДЕО)

  • капките-
  • като две капки вода-
  • рей чарлз-
  • фики стораро

На сцената прозвучаха емблематични парчета от 80-те и някои от големите хитове днес

Фики Стораро спечели тазседмичния лайф на шоуто "Като две капки вода". Втори остана Къци Вапцаров за превъплъщението си в образа на Джорджано. Фики поведе и в генералното класиране с две точки пред Михаела Маринова.

„Имах възможност да изпълня един от моите любими изпълнители. Много съм развълнуван! Синът ми гледа всички мои преобразявания – тази сутрин дори ми показа какво му е направило впечатление в Рей Чарлз“, сподели певецът.

В десетия лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода“ преведе участниците през емблематични парчета на 80-те и актуални хитове на световната сцена. Началото беше поставено от Поли Геова, която върна журито в носталгични времена с Bee Gees и образа на Бари Гиб. Малко по-късно Милица се срещна с рока в лицето на Bon Jovi и култовото парче “Livin’ in a prayer”.

„За първи път се сблъсквам с певец, който пее по-лирично от мен!“, категоричен беше AZIS, който успешно влезе в тандема на Charles & Eddie. Звученето на 90-те му донесе положителни оценки на журито, което единодушно обяви представянето му за един от най-добрите му образи от началото на сезона.

С високи токчета Рафи се спусна в хореографията на Dua Lipa – с помощта на Funky Monkeys изпълнителят пресъздаде настроението на цветното видео към песента “Physical”.Ориенталски танци и извивките на Амр Диаб прозвучаха в преобрзяването на Софи Маринова, която призна, че искрено се е забавлявала на сцената. „Тази песен звучи лесно, но всъщност е голямо предизвикателство. Мисля, че ти се справи много добре“, допълни Хилда. Къци се превърна в Интернет сензцията Джорджано и неговия хит „Отиваме на купон“, изпълнявайки парчето пред оригинала. Миро, познат на публиката с артистичното име Джоджано, го аплодира, допълвайки шеговито, че образът му не е лесен за имитация.

В компанията на Тони Стораро Михаела Маринова се превърна във Фики с един от големите хитове на баща и син. „Михаела е много талантливо момиче и много добра певица. Желая успех на нея и останалите участниците, които всеки път успяват да излязат от себе си и да бъдат някой друг“, сподели специалният гост.

Със суинг и настроение, този понеделник, Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. За невероятното му изпълнение говорят и коментарите на зрителите.

"Изпълнението на Фики ме удари челно като влак! Думи нямам! Това е то, Талант с главна буква!", възхитена остана една от зрителките на предаването.

"Невероятен беше. Публиката стана на крака, преди да е приключил.Уникален е", добави друга.

"Фики е чудесен, талантлив и отдаден млад човек, справи се прекрасно, с любов и уважение към Рей Чарлз", казва трети.

Следващата седмица Милица ще бъде Михаела Маринова, а Софи Маринова ще се преобрази в екстравагантната Лейди Гага. Рафи ще продължи линията на женските образи с Лайза Минели, а Поли ще вземе едно от култовите парчета на Тина Търнър. AZIS ще влезе в образа на своя по-млад колега Фики с едно от неговите народни изпълнения, а Михаела Маринова ще бъде Джими Самървил. Къци ще се преобрази в Слави и неговият дует със Софи Маринова, а победителят за вечерта Фики ще бъде самият Тони Стораро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    9 6 Отговор
    ако някой трябва да спечели това е само михаела маринова.

    Коментиран от #5

  • 2 мен

    11 2 Отговор
    Кой го вълнува

    Коментиран от #12

  • 3 Фен

    6 1 Отговор
    След Къци по гащи всичко в това шоу бледнее.Още изтръпвам като си го спомня
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    На Михаела и на Къци, както и на Рафи и на Поли им се падат страшно сложни образи, които са крайно далечни от техните гласове. А на Фики все му се падат имитации с гласове около неговия. И как така, Фики му се падна да имитира баща си? А после чакай машинното гласуване да е честно и неподправено.
  • 6 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Лора":

    Те се издадоха, кой е планиран за победител.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Същия

    6 4 Отговор
    Цигана плаща на арменеца, а журЕтУ ще се счупи от чупки като види Фики Фики дайне мутар
  • 10 Същия

    6 3 Отговор
    В следващото предаване може би ще учавства и майката на човека със звучното име Фики. А по нататък и цялата махала "Витоша" в Шумен
  • 11 капки и пръски

    2 1 Отговор
    Жътва е сега, пейте роднини,
    че догодина
    познай кой ще дойде
    в туй шоу на Нова,
    Марѝ Бакалова...
  • 12 ЦСКА умре

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "мен":

    На абсолютно никого не му пука за това предаване, ако трябва да съм честен, и без това още откакто почна четвъртия сезон спрях да ги гледам.
  • 13 Ръдулчо

    0 2 Отговор
    Дециганизация няма ли да настъпи по тези средства за масова информация?
  • 14 Павел пенев

    3 3 Отговор
    Този циганин нали беше пред фалит?
  • 15 Гост

    3 3 Отговор
    Тоя яко го бутат нагоре . Задачите са като за него , да не се мъчиш . На другите като Къци им се падат най гадните , и трудни задачи . Всичко е нагласено .
  • 16 😈😈🎸🎸🎸🎸

    2 3 Отговор
    Беше гола вода , като пеене и грим . А Поли приличаше на Къци а не на Бари Гиб. Милица пя отвратително . За другите да не говоря . По добре да слушам , оригиналите , или кавъри от други певци който могат да пеят . А това , че има много гнусна чалга ме накара да не го гледам . Само мятам по едно око и то през две три предавания .Хляб и зрелища за хората . А водещите кой ги беше облякъл така , ужас .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.