Last news in Fakti

27 Април, 2021 15:56 7 877 6

Откриха 11-метров скелет на плаж в Шотландия (СНИМКИ)

  • чудовище-
  • бряг-
  • плаж-
  • гигант-
  • кашалот-
  • море-
  • океан-
  • скелет-
  • останки-
  • кости

Интернет потребители смятат, че това са останките на роднина на чудовището от Лох Нес

Откриха 11-метров скелет на плаж в Шотландия (СНИМКИ) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Снимка на скелет на огромно същество, която доби популярност скоростно в Twitter, породи нови теории на конспирацията, че останките принадлежат на роднина на известното чудовище от Лох Нес, пише Блиц.

Сестрата на потребителката вTwitter PollyRose91 наскоро се мести на шотландския остров Саут Юист. Но скоро насладата от новия дом и района отстъпила място на ужаса от необичайна гледка. Това е така, защото всекидневната сутрешна разходка с кучето на плажа завършила с ужасно откритие. Те открили огромни кости сред пясъка.

"Сестра ми наскоро се премести в Южен Уист и намери този скелет. Някой може ли да ми помогне да разбера какво е това? Голдън ретривър, предоставен за сравнение," пише PollyRose91.


Постът на Поли става вирусен. Повече от 17 хиляди харесвания и стотици коментари, които биват изпълнени с почитатели на конспиративните теории. Докато някои се опитваха да кажат, че това може да е само опашката на кашалот, други продължиха да твърдят, че скелетът е на братовчед на Неси. Имаше обаче и други, не по-скучни варианти. Например някои са убедени, че това е опашката на динозавър, пише Daily Star.


Скоро в коментарите се появиха по-запознати хора и, като приложиха доказателства, заявиха, че опашката все пак принадлежи на кашалот. Останките са изхвърлени на брега през март 2020 г., така че дори не всички жители на острова са имали време да ги проучат. Въпреки факта, че останките са там повече от година, съдейки по коментарите, те все още силно миришат на разлагаща се плът.

"Наскоро отидох да видя това за първи път. Дългата "структура" е около 11 метра. Все още има малко плът по костите, така че все още мирише", пише Uist Sea Tours.

"SMASS потвърждава, че това са останките от мъжки кашалот, изхвърлени през март 2020 г.," обяснява Пеги Семлер.

Edit - it was an adult sperm whale. First time I’ve been down to look at this. The long structure is about 30foot long...

Публикувахте от Uist Sea Tours в Петък, 5 февруари 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    20 2 Отговор
    Голям кокал за кучето

    Коментиран от #3

  • 2 Свидетел

    19 5 Отговор
    Това е пра-тулуп и е пра-пра-пра дедо на нашия Бойко Борисов. Не е ял само суджук, но е бил огромен тулуп.
  • 3 Глупи

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "BigBulgarianBoss":

    Голям плаж,сигурно някоя русалка си е забравила опашката.А ,Събинче?
  • 4 One

    7 2 Отговор
    Туй е мегалодона, дето Джейсън Стейтъм утрепа във филма. 😉 Ако нашето море изхвърли такъв скелет, ще намалеят желаещите лятото да цопнат телата си във водата.
  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 3 Отговор
    Не се връзвам на измишльотините на англичаните и на американците. Те много вярват в духове, НЛО, и в чудовището Неси. Преди повече от 40 години изчетох много разкази на техни очевидци на НЛО и на Лохнеското чудовище Неси, как го търсели с кораби със специални уреди и сонари и все не го откриваха. Интересни четива бяха, аз бях ученик, но постепенно осъзнах, че англичаните и американците, които произхождат от англичаните, са си такива - вярват в мистични неща. Осъзнах, че няма никакви НЛО, никакви духове и никакво Неси. Ако имаше Неси, учените щяха да намерят скелет и да го идентифицират, че не принадлежи на друг съвременен вид!
  • 6 БОРИСОВ УМЕН

    4 1 Отговор
    предполагам ЧЕ ТОВА Е КРАДЕЦ ОТ ГЕРБ ОЯЛ СЕ СЪС ВЛАСТ И ЛУКАНКА !