Last news in Fakti

30 Април, 2021 20:05 5 088 10

Шварценегер стигна мечтаното тегло и разкри тайната си

  • арнолд шварценегер-
  • отслабване-
  • диета-
  • режим-
  • тегло-
  • тяло

Звездата все пак споделя, че има още 2 килограма до идеалното тегло

Шварценегер стигна мечтаното тегло и разкри тайната си  - 1
Снимка: Shutterstock

Хората по целия свят се опитват да отслабнат и да влязат във форма за лятото. Сред тях е дори и Арнолд Щварценегер.

Всъщност легендарният бодибилдър, екшън звезда и политик документира своето отслабване в Instagram, а в последното си съобщение до феновете съобщава, че е постигнал заветните килограми, спирайки да консумира хляб, пише каналът "Stars News" във vbox7.

"Увеличих тренировките и кардиото на колелото, махнах хляба този месец и постигнах целта си от 218 паунда (бел. ред. около 99 кг.). Е, ако трябва да съм честен, остават ми още 5 паунда (бел. ред. малко над 2 кг.), така че не съм съвсем стигнал целта. Но се радвам на успеха си дотук", споделя пред последователите си Шварценегер.

Намаляването на въглехидратите може да помогне на някои хора, но не всички от нас трябва да спират хляба, за да загубят килограми. Въпреки че хлябът често е демонизиран, диетологът Тай Ибитой е категоричен, че премахването му от менюто често е ненужно.

"Отслабването идва след калориен дефицит като цяло, а една филийка хляб има 80-90 калории. Когато хората целят калориен дефицит, някои от тях избягват въглехидратите, защото протеините и мазнините пазят от глада по-дълго време. Но технически може да се намалят калории, идващи от всяка храна", коментира д-р Спенсър Надолски, цитиран от Insider. Той е специалист по затлъстяване. "Ако хлябът е нещо, с което Арнолд прекалява и орязването му е полезно, нека го направи, но това не е универсална тайна".

"Вместо да се фокусирате върху определени храни или хранителни групи и да орязвате други, фокусирайте се върху истинската храна, богата на нутриенти. Разнообразявайте храната си с адекватни спрямо целите си порции", съветва Ник Шоу, който е и колега на Арнолд.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шврац кафе

    4 5 Отговор
    Яко зоб
  • 2 Голяма величина е бате Арни

    8 0 Отговор
    И все пак,с тези "калории" назвучава малко на дамска диета.Стив Рийвс казваше че "най-коректният кантар" е огледалото и няма нужда от друг..
  • 3 Behemoth

    3 6 Отговор
    Най добре да се помолим на нашият Бог Исус Христос .....той ша ни....такова ...таковата...

    Коментиран от #7

  • 4 Полезно

    8 0 Отговор
    В истинския хляб се съдържат много фибри и незаменими витамини от групата "В", които са отговорни за нервната система и ред други функции на организма. Един специалист казваше:" Хлябът сам по себе си не пречи и е много полезен, но е важно какво ще сложим върху филийката"
  • 5 Д-р Хаус

    3 4 Отговор
    Дедо Арни, който десетилетия наред се зоби с всякаква бълвоч, да ни обяснява за здравословно хранене е смешно

    Коментиран от #6

  • 6 Полезно

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Хаус":

    Те на дърти години, след като са си правили всякакви гаври с организма, се сещат за здравословно хранене и др. естествени източници на дълголетие.
  • 7 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    А ти на кой бог се молиш?

    Коментиран от #8

  • 8 Behemoth

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Камикадзе 🛩":

    Без богове,без господари!
  • 9 Pompev 🇧🇬

    2 1 Отговор
    Терминатора одъртял,черния дроб пaк ли го сменя бе
  • 10 ТЕРМИНАТОР

    3 1 Отговор
    Един от най великите актъори ще си остане !!! Да е жив и здрав бате Арни !!!!