Last news in Fakti

3 Май, 2021 14:53 12 030 22

Обмислят връщането на едно от най-големите риалити шоута у нас

  • сървайвър-
  • биг брадър-
  • риалити-
  • завръщане

bTV вече обяви завръщането на "Сървайвър"

Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити "ВИП Брадър". Това ще бъде отговорът ѝ на завръщането на "Сървайвър" по bTV, писа таблоидът "Уикенд".

Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на оцеляващите. Затова от догодина то най-вероятно ще замени "Игри на волята".

За момента "Игри на волята" върши идеална работа в ефира на Нова телевизия, постигайки добър рейтинг в конкуренция с "Фермата" на bTV. Продуцентът Нико Тупарев вече направи два сезона на плажното шоу, заснети по родното Черноморие, и обяви кастинг за участници в трето издание. То трябва да бъде снимано през лятото и излъчено наесен.

След като от bTV миналата седмица официално съобщиха, че връщат "Сървайвър" догодина, в Нова са се мобилизирали да мислят за нови варианти, с които да печелят зрители. "Игри на волята" твърде много прилича на шоуто за оцеляващи, но не може да се похвали със същата популярност. В момента, в който "Сървайвър" се завърне в ефир, се очаква огромен отлив в посока bTV.

Единственото сигурно спасение за рейтинга на "Нова" ще бъде изпитаната марка на Големия брат, особено във варианта си с участници-звезди – "ВИП Брадър".

Освен че има своята твърда фенска маса, която гледа риалитито винаги и въпреки всичко, "ВИП Брадър" е едно от малкото предавания, в които рискът от заразяване с COVID-19 може да се доведе до нула.

Преди старта на шоуто всеки от участниците може да си направи тест, след това – да се изолират за определен период от време и по този начин да се гарантира, че ще влязат в къщата здрави. В самото шоу компанията остава изолирана от външния свят, така че на практика няма как да се зарази с коронавирус. Подобна сигурност не може да има в нито едно друго риалити и превръща "ВИП Брадър" в идеалната тв програма в условията на пандемия.

Освен това самият факт, че в Къщата влизат популярни личности, вече е гаранция за висок рейтинг. Въпреки всичко в Нова не горели от желание да връщат Големия брат в своя ефир.

От години шоуто е популярно като твърде скандално за добрия вкус. Именно затова, когато през 2018-а бе излъчен последният му сезон до момента, а после лицензът за предаването изтече, никой не бързаше да го подновява.

Сега обаче, моментът за това изглежда вече е настъпил и след година зрителите на Нова ще гледат поредния сезон от къщата на Големия брат. Той ще бъде 23-и в историята на риалитито в България.

Пет от излъчените досега сезони са стандартни – "Биг Брадър", шест са от типа "Ол старс" – с различни риалити звезди, 10 са тип "ВИП Брадър" – с популярни личности, един е за семейства. Водещ на всички сезони до момента е бил Ники Кънчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    39 2 Отговор
    Това желанието на собственика на Нова ли е? Кой го обмисля? Защо не се купят свестни игрални филми, ами всеки ден, за празничните да не говорим се въртят стари филми по всички канали. Мисля, че не си заслужава да ги изброявам. А тези риалити са толкова изкуствени, заедно с участниците и водещия или съдиите в зависимост от предаването. Не се траят вече, не знам по големите градове да ли се гледат нац телевизии, по селата то там население не остана.
  • 2 Сатана

    30 1 Отговор
    След успехът на “Стани богат” в което участниците с 300 зора стигаха до заветня 3 ти въпрос осигуряващ 500 кинта сега ще ни натресат още по —широка извадка на средният Българин в пос КОВИД обстановка.

    Коментиран от #12

  • 3 в Бг вип няма

    40 0 Отговор
    Що за вип са тия дето влизат да ги унижават за пари хахахаха
  • 4 въпросче

    23 1 Отговор
    Този с очилата от "Ислямска държава" ли е?
  • 5 Сега нашите "ВИП"

    25 1 Отговор
    Персони сами ще се предлагат защото са го закъсали за пари покрай ковид 19! Даже може да влизат за смешни пари, а други и безплатно ще се излагат само за реклама!
  • 6 асдасд

    29 1 Отговор
    И кой ще я гледа тази помия?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    12 0 Отговор
    Такива тъпотии не гледам, но ако това измести "Фермата" ще вдигна банкет. Изтрайвам само Семейни войни, защото водещият с чувството си за хумор развеселява публиката и Слави Шоу. Когато обаче премине на някоя чалга го спирам! Кефя се на политическите му новини, как громи ГЕРБ.
  • 10 1234

    12 2 Отговор
    Очаквам с нетърпение брадара. От там ще излязат много кадри, които или ще управлават държавата, или ще я прославят по света. В първите брадъри имаше един, който пикаше моментално където го свари нуждата. Сега същия живеел в Англия и се ползвал с голяма известност.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "1234":

    Е напиши го де, щом е участвал в брадъра,вече може да се споменава навсякъде.

    Коментиран от #14

  • 12 хахаха

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сатана":

    В Стани богат лъснаха Мария Гроздева и Цветанка Ризова. Не знаеха елементарни неща от първите 5 въпроса.
  • 13 Цвета

    7 5 Отговор
    "Стани богат",но с водещ Михаил Билалов. Само тогава ще го гледам.
  • 14 1234

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Забравих му името. В момента един от депутатите на Слави е участник в брадъра от 2015 и е член на бюджетната комисия. След брадъра заминал за Лондон, занимавал се с ченч на криптовалути и утре може да стане и финансов министър.

    Коментиран от #18

  • 15 Тъй ли?

    16 0 Отговор
    Че то БТВ и Нова са на един същ,бря!Като Кауфланд и Лидл с един и същи немец собственик чрез различни фирми,иначе уж конкуренция,чист монопол!Та и БТВ и Нова така-вижте им новините сякаш са си плюли в устите,предаванията,предварителното уговаряне кви предавания да произвеждат и т.н....,после що 112-то?

    Коментиран от #16

  • 16 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Тъй ли?":

    И нямат зрителски обаждания в ефир, както преди време, за да не им задават неудобни въпроси.
  • 17 група зевзеци

    2 1 Отговор
    Това Азис с очила ли е?🤣
  • 18 Дончева

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Казва се Кирил Симеонов от Варна и участва в БигБрадър 2015, стана втори и тогава Никита победи. Има комплекс,че е нисък и си прави прическата бухнала, за да изглежда по-висок.
  • 19 отегчен

    5 0 Отговор
    не гледам такива простотии особенно онова цигане от семейните войни като го видя и веднага сменям канала,същото е и с двамата описуми от фермата ако тоя гащник ники кънчев се върне на екран ще счупя телевизора и ще си купя компютър

    Коментиран от #20

  • 20 Юмммн

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "отегчен":

    Много сочен коментар!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 БОЙКО

    6 0 Отговор
    ВРЪЩАЙТЕ ВСИЧКИ ТЪПАЦИ НЕКА ТЪПОТАТА ПОБЕДИ !