3 Май, 2021 21:43 10 607 13

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

  • къци вапцаров-
  • като две капки вода-
  • любопитна подробност

Тв водещият прави пореден фурор с участието си в шоуто

Къци Вапцаров прави поредното си запомнящо участие в "Като две капки вода", а предизвикателствата до момента за него са, меко казано, изненадващи.

С типичния си професионализъм и чувство за хумор, разбира се, тв водещият имитира по такъв невъобразим начин някои от образите, които му се падат, че изправя публиката на крака.

Какво се крие култовите изпълнения на Къци Вапцаров в "Капките" и с кого от останалите участници е станал много близък, вижте в следващите редове.

- Къци, с какви емоции си към средата на шоуто "Като две капки вода" и след вече няколко доста запомнящи се превъплъщения, които предизвикаха много реакции и коментари?

- Леко изморен. Шоуто е много упорита работа и е изтощително. Но и превъзбуден от интересните задачи, които имаме всяка седмица да изпълняваме. Да се подготвяме и учим нови парчета, непрекъснато да надскачаме себе си. В началото си казвам: "Е това вече е невъзможно да го изпея", "Този текст е невъзможно да успея да го изговоря, толкова бързо!", "Този висок тон нямам никакъв шанс да го хвана!", но след упорита работа и многократно повторение и текста започва сам да се изговаря в устата, и тоновете все по-лесно се изпяват, и всичко си идва на мястото.

От друга страна, усещам, че скоро ще свърши и започва да ми става мъчно за колегите и екипа. Някак си свикнахме да сме заети, да работим и да учим нови и нови песни. Работата там е изключително забавна и интересна. Крайният резултат, който зрителите виждат, е колективен труд на много хора, благодарение на които се получава финалното изпълнение. Грим, маска, перука, костюм, постановка, осветление.. и накрая твоето изпълнение.

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

- И има ли изпълнение, което до момента ти е най на сърце?

- Остро характерните като Майли Сайръс, Джорджано, Ела и Луис, сега и подготовката по Софи Маринова и Слави Трифонов, е изключително предизвикателство.

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

- Като човек, който изпипва всеки детайл и често е супер критичен към себе си, как гледаш на оценките на журито? Справедливи ли са винаги според теб?

- Всеки от нас би сметнал, че са несправедливи към него. Като чета коментари на зрители, всеки по различен начин смята, че се ощетява един или друг участник, на който той симпатизира. Като цяло работата на журито е изключително отговорна и смятам, че не е лесно да бъдат безпристрастни.. очевидно е, че различни членове изпитват особени симпатии към определени участници, за да им казват: "Ама ти знаеш аз колко много те обичам" и така…

- Допускам, че понякога коментарите на Фънки те изненадват неприятно. Мислиш ли, че иронията и отношението му на моменти са целенасочени?

- Не мога да коментирам, попитай него. Работата на журЕто, както им викаше Рачков, е да коментират само и единствено колко близо си успял да се приближиш до оригинала като поведение, глас, излъчване.

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

- Мисля обаче, че негласно подкрепи с отношение и поведение Азис, при неговия словесен сблъсък с Фънки наскоро? Предполагам, че с него поддържате приятелски отношения, не само в рамките на шоуто?

- Разбира се, че го подкрепих, не само негласно, а дори и гласно. В същото шоу им казах, че след нашите изпълнения, сякаш се чудят как да открият дефект, за който да се хванат. Което е демотивиращо. Ние се трудим много и не заслужаваме неуважение. А и това е забавно предаване, а не "Мелодия на годината" или "Златният Орфей".

Смятам, че е редно да се коментират добрите страни на нашите постижения и опитите ни да се доближим до оригинала. Ясно е, че не сме оригиналните изпълнители. Ние, ако бяхме като тях, нямаше да живеем тук (смее се).

Азис го срещнах за първи път тук, не се познавахме и съм впечатлен. Изключително деликатен, умен, човечен е и смятам вече добър приятел. Има чувство за правда и затова тогава каза, каквото мисли, без да бъде груб и да се държи невъзпитано. На 100% заставам зад неговото мнение!

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

- Какво остава скрито за зрителите от задкулисието на "Капките" по-специално за теб?

- Всичко е видимо. Само десетките часове работа върху песните на всеки от нас, си остава при него. За да изпееш свободно едно такова парче, на чужд език и то с чужд тембър, глас и маниер, се иска много, много пъти да го слушаш и въртиш.

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"

- В "Маскираният певец" ти се налагаше да лъжеш близките си и да пазиш образа в тайна, за разлика от сега. Какви коментари и съвети получаваш сега от тях?

- Никакви. Никой не ми се меси. Всеки е достатъчно зает със своите си дела. Само ме изпращат на лайф и ми се радват (усмихва се). Първата вечер се прибрах вкъщи с маската на Тил Линдеман от Рамщайн и семейството, особено котките, ме гледаха особено озадачено. Последните плахо се доближаваха до лицето ми, душейки го, чудейки се кой е този.

- Какво следва за Къци Вапцаров след "Капките"?

- Продължавам с филмовия си дебют. Финализирам кастинга и от есента започваме да снимаме. Тогава ще говоря повече по темата. Очаква ме изключително филмово приключение, което ще снимаме в две държави, със смесен екип от българи и скандинавци и то най-вероятно зимата.

Къци Вапцаров с любопитни признания за "Капките"


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тез наще звезди толко са убедняли

    16 7 Отговор
    Готови са на всякакво публично уницение за 50 000 лева.

    Коментиран от #4, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 началото

    13 0 Отговор
    Невадаааааааааааа.
  • 4 Всезнаещ

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тез наще звезди толко са убедняли":

    Ти знаеш ли как се искарват 50 000лв, унижават се за по 2 000лв на шоу
  • 5 Стар терикат

    8 8 Отговор
    Това пропаднало предаване някой гледа ли го още?
  • 6 Бегай !

    4 6 Отговор
    Тоя е разплетен търлък !
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 5 Отговор
    Палячоооо
  • 8 Бохосян

    8 1 Отговор
    А фънки се е превъплатил в бидон.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 незнайко

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тез наще звезди толко са убедняли":

    Да се унижаваш е едно а да се трудиш а друг да мисли, че се УНИЖАВАШ е различно . Вие сигурно и за 5 лева ще се унижите !!!
  • 13 Ваня

    1 0 Отговор
    При положение, че не е професионален певец, добър е.