4 Май, 2021 18:28 7 434 6

Жените от тези 5 зодии могат всичко

  • жени-
  • зодиак-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • могат всичко-
  • умения-
  • астрология

Ето кои са те

Жените от тези 5 зодии могат всичко - 1
Снимка: shutterstock

Има дами, които вечно се оплакват, все са в ролята на жертва и в нищо не им върви. Има и жени, които постигат с лекота всичко в живота си. Причината е, че вторите са носители на определени качества, които ги превръщат в победители. Нека видим от кои зодии са тези момичета и кое ги превръща в магнит за успехите:

Козирог

Момичетата от зодия Козирог се отличават от останалите представителки на нежния пол още в детска възраст. И в игрите си те са комбинативни, последователни, упорити и целенасочени. По-късно тези техни качества продължават да се развиват и в живота им като възрастни. Козирозите винаги се целят високо и не се плашат от трудностите. Вървят по неутъпкани пътища и са лидери.

Дева

Жената Дева успява да постигне мечтания живот благодарение на постоянство, дисциплина, устрем и много труд. Тя не се плаши от работа, но същевременно се опитва с минимални усилия да получи максимални резултати. Девите се отличават с остър ум, добри анализаторски умения и способност за правилни прогнози. Те имат бизнес нюх и отношения към всеки малък детайл. Това им помага да са на правилното място в правилното време.

Стрелец

Защо жените от зодия Стрелец постигат всичко в живота? Защото са смели, решителни и с авантюристичен дух. Обичат да експериментират и да изследват нови места. Да записват нови курсове и да се усъвършенстват. Не се плашат от непознатото. За тях е удоволствие да излизат от зоната си на комфорт и да надграждат себе си с всеки изминал ден.

Скорпион

Дамите от зодия Скорпион също могат да се похвалят със забележителен живот. Въпреки че драми и вълнения не им липсват, те могат да се чувстват като галенички на съдбата. Рано или късно много им провървява. Срещат успехи както на любовния фронт, така и в службата. Успяват да си проправят път навсякъде и дори да предизвикват завист у други хора с изобилието, което привличат към себе си.

Лъв

Жената от зодия Лъв е кралица по рождение. Тя постига много в живота си, защото знае, че заслужава само най-доброто. Лъвиците не се примиряват с посредствени резултати. Те са взискателни, амбициозни, борбени и с изискан вкус. Харесват лукса и умеят да му се наслаждават. Знаят цената на успеха, но и нямат нищо против да я платят. Готови са на всичко, за да получат живота, за които са си мечтали винаги. Те са живият пример, че с достатъчно упорит труд всичко е възможно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 www

    12 4 Отговор
    Абсолютно невярно!

    Коментиран от #6

  • 2 Причината е, че вторите са носители на

    4 1 Отговор
    непоколебими катерички и шефчета и кочове омаляват
    от нахаканоста им
  • 3 Счупи тъпомера

    4 2 Отговор
    Могат само да ми го д...т.
  • 4 Брендица

    4 2 Отговор
    Да го д*хаш маТрачева, АЗ ОВЕНЪТ е огън, жупел и падане на гадове
  • 5 Жената котка

    2 1 Отговор
    И другите могат, ама се правят.
  • 6 Jack Bauer

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "www":

    Съгласен, единствено жените от зодия Близнаци могат Всичко ;-}