Last news in Fakti

7 Май, 2021 07:00 8 652 0

Вашият хороскоп за днес, 07.05.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден да вдъхновяват другите за Телците

Вашият хороскоп за днес, 07.05.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви свят, но днес навън ще се стремите към контрол и крайни резултати. Светът е прекрасно място, когато има ред и знаеш кога какво да очакваш, нали? Ваша е мисията да създадете структурата и плана, който да се следва. И вие можете да го направите съвестно и отговорно.

Телец

Свобода, пътешествие, приключения, какво по-подходящо време-пространство и състояние да тръгнете със стари и да срещнете нови приятели. Е, понякога прозата е около вас и просто трябва да я украсите с една усмивка, с един жест, с една надежда. Ден да вдъхновявате другите.

Близнаци

Понякога, само понякога, се събуждате с вяра, с усмивка, с добро настроение, а днес ще се събудите с въпроси. Ден за търсене на отговори, ден за търсене на себе си, ден за промяна на въпросите и на отговорите. Опитайте да не се измъквате, а да се гмурнете в новото приключение. Понякога тъгата носи радост, изследвайте я.

Рак

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се, а всъщност просто трябва да изчакате известно време. Казано накратко - днес сами си създавате проблемите. Опитайте да изчистите ума от многото мисли, останете за кратко в пустота и след това ще се почувствате като преродени. Просто трябва понякога да 'рестартирате' ума, за да започнете на чисто.

Лъв

Днес ще сте трудолюбиви и търпеливи и ще очаквате същото и от другите. Е, понякога очакванията се разминават с действителността, но е важно да запазите самообладание. Избягвайте да изпадате в ненужни детайли, да правите нещата като 'кон с капаци'. Търсете оптималното, ефективното и полезното.

Дева

Ще действате доста неразумно, защото преценките ви са емоционално оцветени. Много напрежение, неспокойствие и възбудимост ви носи това. Важно е да управлявате емоциите си интелигентно. Ако не знаете какво да правите, просто вземете един лист и опишете всичко онова, което ви създава напрежение или напишете писмо на човека, който ви дразни. Самият акт на това действие освобождава енергията на раздразнението и неспокойствието. Запазете написаното, не го давайте на никого. После продължете с нови сили и чисти намерения.

Везни

Днес ще сте чаровни и мили, общуването ще ви се отдава с лекота и все пак нещо ще ви липсва. Постоянно ще се притеснявате за какво ли не, ще се чувствате отговорни, длъжни. Всъщност, знаете, че всичко е въпрос на собственото ви усещане за нещата, променете отношението си и всичко ще изглежда различно. Ако ви е трудно, просто се запитайте - защо правя нещата така, защо ми е това и си отговорете възможно най-искрено. Отговорите също променят нещата.

Скорпион

Изпитвате нужда да докажете собствената си значимост, което ще ви направи лидер, там където сте. Най-важното обаче е да има резултат от усилията и разбира се от значимостта ви. Значими сте в какво, за кого, как точно?

Стрелец

На дневен ред ще бъде съотношението между труда и почивката. Понякога е добре да давате отдих не само на тялото, но и на мислите си. Знаете, че здравият дух вирее в здраво тяло, направете нужното.

Козирог

Оптимизъм, спокойствие и ведрина са ви подготвили звездите за днес, остава да се възползвате от тях. Избягвайте да се обиждате и да критикувате. Правете нещата бавно и спокойно, влагайки своето вътрешно усещане за баланс и красота.

Водолей

Още от началото на деня ще се чувствате уморени. Вземете мерки, от изключително важно значение е да редувате усилията с почивка. Прекалените усилия ви изнервят, затова приключете, каквото сте си наумили, за да не гледате с гняв назад.

Риби

Днес може да се развихрите, светът ще има нужда от вашия поглед, от вашите въпроси и напътствия. Споделяйте опита си, но не се натрапвайте. Давайте съвети без да прекалявате. Просто бъдете приятел с всички и с котките дори, всеки има нужда от едно приятелско рамо и една голяма усмивка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА