Last news in Fakti

8 Май, 2021 07:00 6 803 0

Вашият хороскоп за днес, 08.05.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Предизвикателен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 08.05.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не обличайте мантията на критикаря, отново. Вероятно ви дава някакво мнимо усещане за сигурност и удовлетворение за собствената правота, но ... Дава ли ви критиката радост, възможности, любов? Търсете отвъд нея, не се закотвяйте върху липсите, а търсете възможностите.

Телец

Малко нервни, малко сприхави, малко сърдити, малко неуверени, но много креативни, с много възможности и много приятели. Не давайте предимство на малкото пред много, бъдете многост и пълнота!

Близнаци

Слава Богу, че имам приятели е рефренът на днешния ден и ще имате много поводи да си го припявате. Междувременно не забравяйте за къде сте се запътили.

Рак

Предизвикателен ден се очертава за вас. Сблъскват се нуждата ви от сигурност, желанието за изява и напора да действате сега, тук и веднага. Интересно кое ли ще вземе връх? При всички положения - пазете главата!

Лъв

Вдъхновяващ и окриляващ ден, който ще ви даде план и увереност, че сте на прав път. Следвайте мечтите си, не позволявайте на критикарите да ви разубедят, вие най-добре знаете, че важното е да не се отказвате.

Дева

Леко напрегнат ден. Ще са ви нужни много сили и правилна насоченост, ако искате да постигнете своето. Бъдете готови да се откажете от ненужното в името на онова, което ви води напред.

Везни

Другите могат да са най-големият ви дразнител и най-големият мотиватор. Ако се случва първото, сменете гледната точка. Използвайте трудностите, за да ви стане по-лесно.

Скорпион

Ден, в който ще се наложи да свършите работа за няколко човека или поне да ги организирате. Не губете целта и не позволявайте ласкателствата да променят отношението ви.

Стрелец

Една ясна, конкретна, подредена, чиста, очаквана... Любов ви е нужна, но любов ли ще е тогава. Просто ви е важно да сте важни за някого. Защо не започнете със себе си?

Козирог

У дома. Кое е това място, което е у дома и то място ли е, време или нещо друго - чувство, усещане, сигурност, мама ... ? Едни такива странни мисли и чувства ще гравитират около вас. Но пък може и да намерите удовлетворяващ отговор.

Водолей

Много срещи, но кои от тях са смислени и полезни, а кои просто пият от ценното ви време? Бъдете ревниви към времето си, всичко останало може да се намери някак, но времето е най-ценното. Разбира се след любовта, но тя е друга работа.

Риби

Кое е ценното и какво го прави такова именно за вас? Ето това е въпросът на днешния ден и не се опитвайте да избягате от отговора, защото той ще ви даде основата за смисъла на всяко нещо.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА