Last news in Fakti

5 Май, 2021 11:46 12 988 12

Осъдиха куриер, забременил 13-годишна, но...

  • присъда-
  • куриер-
  • забремени-
  • 13-годишна-
  • секс-
  • малолетна-
  • русия

Преди присъдата куриерът призна, че детето не е негово, но продължи да отстоява позициите си относно възрастта на любимата си

23-годишният куриер Сергей Заборовски от град Волск, Саратовска област, беше осъден на три години затвор за сношение с лице под 14-годишна възраст. Той имал брак със 17-годишно момиче, но избягал при 11-годишната си любовница, заради която в крайна сметка напуснал семейството си.

Фактът, че непълнолетното момиче е сексуално активно, стана известен през януари, когато се консултирали с гинеколог. Освен това се потвърди фактът, че ученичката е бременна. И бащата бил същият куриер Сергей.

Самият Сергей твърдял, че любимата му очаква дете от него, и дори щял да се ожени за нея. Което обаче по-късно било разглеждано като опит за избягване на отговорността. Тогава обаче службата по вписванията не дала разрешение за брак.

В същото време бившият ученик Заборовски твърди, че за първи път е влязъл в интимна връзка с момичето след Нова година, когато тя вече е била на 14 години. Но версията му не беше потвърдена в съда: всъщност той прелъстил момичето още през октомври 2020 г., когато тя била на 13 г. И след това отишъл на работа в Саратов. Останала сама, ученичката изневерила на Сергей със 17-годишен тийнейджър, от когото забременяла. Едва преди присъдата куриерът призна, че детето не е негово, но продължи да отстоява позициите си относно възрастта на любимата си.

След завръщането си от работа романът на момичето и Заборовски продължил. Те заснели романтични видеоклипове за "Tiktok", а ученичката сменила фамилията си във Фейсбук с неговата. Бъдещата майка вече е на домашно обучение и е записана в пети клас, тъй като първите ѝ години в училище не се броят за нея. Сергей не обжалва присъдата за афера с 13-годишна ученичка. Бившата му съпруга, на която той не плаща издръжка за сина си, смята, че бившият съпруг е осъден твърде снизходително.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    44 8 Отговор
    Руснаците хич си не губят времето, още си спомням една уйраинка в пети клас какви работи ми праи на Галата едно време.

    Коментиран от #7

  • 2 Приказка

    50 1 Отговор
    А реалния осеменител тихо се измъкнал по пантофи и заживели щастливо ...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    49 4 Отговор
    Те и наште орки се петкат от 10 годишни помежду си

    Коментиран от #11

  • 5 МАТА ХАРИ

    33 4 Отговор
    Не се казва забременил а осеменил ! Някой явно не е бил в час по биология ! И да - щом девойката е решила да си отваря краката ,защо търсим вината в човека ?
  • 6 търсим вината в човека

    36 9 Отговор
    Търсим вината в човека , щото действията му са извън закона. 13-годишните са прекалено глупави , неопитни и не разбират какво правят, за да търсим вината в тях.
  • 7 Ти украинка

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Аз 2000 година бях на 17, спасител на Златни пясъци в Амбасадора. Рурскиня от Петербург на 42 /кукла/ с мъжа си и детето си на почивка. На обяд мъжа и си лягаше с детето. Още първия ден слезна на басейна, директна покана, аз я заведох в стаята ми на пятерния етаж, където спеше персонала. 2 седмици всеки ден така беше. А отделно мога да ти разправям стотици истории за рускини и украинки, хубави жени са, но са много неверни. Има и причина - на всички мъжете им се наливаха до безпаметност, най вероятно не вършат никаква работа по онази част
  • 8 Behemoth

    35 8 Отговор
    Щом може да ражда значи е жена и ТОЛКУЗ....Ко са прайти...в средните векове и благородниците са се женили на толкова ...кога да се оженят на 35 ...та те са мрели на 40!Всъщност неестественото е да родиш на 40!
  • 9 Русофилистик

    10 18 Отговор
    Нормално русофилистически ценности
  • 10 Руска ушанка

    16 18 Отговор
    Руски ценности. Същите ценности имат и едни български граждани с лилави венци, та се чудя дали тия и ония не са с общ произход.

    Коментиран от #12

  • 11 Русенец

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Не бъркай престъпленията с традициите!
  • 12 ПЕНДО

    24 8 Отговор

    До коментар #10 от "Руска ушанка":

    Туй което си написал не е вярно.Мога да ти кажа че през социализмът имаше момиченца на 12-13-14-15-и т.н се проъцаха яко ито български момичета та и чат пат и от турският етност .Честно да повечето от тях бяха с примерно поведение и добре се учеха.Една моя съседка беше на 12 като ходеше да се ч--а и то с мъже по на 30 и по големи даже имах приятел който беше на 42 и исъщто я беше минал та се хвалеше че много добра била на 13 .и да не говорим че и пияна се връщташе а беше от нормално семейство и пълна отличничка а де да беше само тя .та и учители ги минаваха.Хайде стига сте плюели руснаците гаранция че около вас също има да живеят момичета по на 13-14 години кито са може би и по добри от това рускинче.По простата причина че и в България одавна е изчезнало понятието морал.А да се ожени младеж за детствинница вече е може би и си остава само в мечтите у момчето