Last news in Fakti

8 Май, 2021 18:44 4 187 7

Внучката на Стоян Алексиев се уреди с роля в "Откраднат живот"

  • внучка-
  • стоян алексиев-
  • яна титова-
  • откраднат живот

Малката Ая пое по стъпките на звездните си баща и дядо и също се появи в сериала

Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред камерата за снимките на хитовата медицинска сага „Откраднат живот“, пише show.blitz.bg.

След Стоян и Алек Алексиеви, малката Ая пое по стъпките на звездните си баща и дядо и също се появи в сериала.

„Ето я - малката актриса Ая, която днес дебютира в “Откраднат живот”!

Когато я попитах дали иска да снима тя каза: “А каква е ролята? Главна ли?” ... “Ами... Важна!”, казах аз с надежда, че това ще сработи. “О, супер! Даже по-добре”, каза Ая и аз си отдъхнах. Когато дойде на терен се държеше все едно тя притежава сериала. С едно такова самочувствие... Направо ѝ завидях! И тогава тя каза нещо много интересно: “И дядо, и татко са снимали в този сериал, а сега аз, той си е направо мой!”

И ме накара да се замисля... „Откраднат живот“ е не просто сериал, той е като емблема за няколко поколения Алексиеви! Като започнем от Стоян Алексиев, след това Цветан (който също участваше в един от сезоните) и разбира се Алек, и стигнем до Ая с нейната “важна роля”! За мен е много повече от семеен сериал... Беше истинско приключение! И не мога да скрия, че ми липсват всички колеги, но вярвам, че пак ще се срещнем на снимачната площадка... И пак ще е толкова хубаво“, написа в социалните мрежи майка ѝ Яна Титова, която също е актриса.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    17 0 Отговор
    Само връзкарство в тая държава...вкарайте и мъжа на Гала...

    Коментиран от #3

  • 2 Рап

    11 0 Отговор
    Браво! Сега вече няма да са гладни! Шубаджанащина така е в БГ!
  • 3 Захарно петле

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Да вкарат и Иван—Пилето да си позакърпи малко доброто име на главен златар на Тиквата.
  • 4 Мюмюн

    3 0 Отговор
    Откоги аз им викам на тез шматароци от Уткраднат живот да земат некой ром, ма.н.га.л или пудобен пирсонаж да го играй у филма я бандюга, я некой мошеник дет върти схеми и далавери. Аз ни ставам за туй-кротак сам и ни правя мушенгии,ама имам идин тука у катуня-викаме му Рамбу, щот многу акшън прай у маалата. Пък и как го играй саму....кат дойдат милиционерите- кротак кат агни,нивинен. Шмекер голям е тоз бабаит, а как му са лепят фустите....казанова и жуан еклери да ядът.
  • 5 Геврек

    5 1 Отговор
    А СЕГА И НА ВНУЧКАТА ЩЕ Й БРЪКНЕ ОТДОЛУ НЕКОЙ СТАРЧОК КАКТО ДЕДО Й БРЪКНА НА МЛАДАТА СИ ЛИБОВНИЦА ! - ДА ВИДИ ДАЛИ Е ДОБРЕ ...!@?
  • 6 ая ли бв ли е

    7 1 Отговор
    Държанката на Гала Стефчо е водещ, защото спи с водеща. При актьорчетата - цялата рода таланти видиш ли, всичките по сериалите. Супер, а баламите нека учат Натфиз.
  • 7 Сиготура Накура

    1 0 Отговор
    През детеродния ми орган е за дъртия, младия и правнучката им.