Last news in Fakti

8 Май, 2021 21:54 6 222 10

Най-лошите навици на всяка от зодиите

  • навици-
  • зодии-
  • най-лошите

Телецът, бърз със заключенията, вреди на отношенията и се разочарова

Най-лошите навици на всяка от зодиите - 1
Снимкa: Shutterstock

Всяка зодия има своите добри и лоши страни. За по-добро разбиране един на друг е по-добре да се запознаете с различните прояви на характера. Тогава ще бъде по-лесно да обясните или предскажете действията на приятели и роднини.

Овен

Представителите на този знак са много пламенни, темпераментни. Всички те спорят и се разбират, бързо разрешават всички въпроси. При това както на работа, така и в личен живот. Мнозина просто не издържат на неистовия ритъм на Овена. Но в суматохата самите Овни могат да пропуснат нещо важно.

Телец

Телецът, бърз със заключенията, вреди на отношенията и се разочарова. Мнозина не оправдават очакванията му или не действат така, както Телецът вече е планирал. Трябва да се пазим от пристрастия в отношенията с хората и да им дадем време да се отворят.

Близнаци

Желанието да знаят всичко за всеки прави Близнаците известни клюкари. Това може да ограничи кръга от приятели и доверени лица. Те трябва да работят върху своята бъбривост и любопитство.

Рак

Сръчни манипулатори и емоционални изнудвачи, Раците винаги се опитват да се предпазят. Те никога няма да признаят вината си и ще направят всичко, за да обвинят другите.

Лъв

Лъвът може да демонстрира своето превъзходство над другите просто от скука. Фактът, че чувствата на другите са наранени, изобщо не ги притеснява. Лъвовете трябва да се научат да се отпускат и да успокояват горещата си натура.

Дева

Стриктните Деви не търпят нечия небрежност. Те с удоволствие ще направят забележка на нарушителя. Издигането над другите прави този знак арогантен и нетолерантен към недостатъците на другите.

Везни

В личните отношения Везните са доста непостоянни. Те не са в състояние да страдат дълго време заради изгубените възможности и смело преминават към нови хоризонти.

Скорпион

Педантичността и скрупульозността в детайли замъгляват цялата ситуация за Скорпионите. Опитвайки се да приведат всичко в идеален вид, те губят силата да завършат целия процес.

Стрелец

Стрелците винаги имат куп проекти. Те са обсебени от постигането на целите, колкото и фантастични да са те.

Козирог

Целенасочени и уверени в себе си Козирозите дават всичко от себе си на работа на 100%. Желанието за достигане на височини измества личния живот на заден план. Но трябва поне понякога да се отпуснете и да прекарате свободното си време с приятели, роднини, а не в офиса.

Водолей

Работохолизмът засенчва и замества целия реален живот на Водолея. Трябва да можете да се забавлявате и да си почивате по-често. Прости неща като ходене на кино или дискотека ще ви позволят да видите живота от друга, по-приятна страна.

Риби

Силно развитата интуиция на Рибите им позволява да разчетат цялата същност на човек. Но понякога те са толкова потопени в процеса, че забравят за всичко. Малко повече доверие, по-малко самокритика и общуване с хората ще станат по-приятни, пише Actualno.com.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1235

    10 4 Отговор
    Тази статия е по зле от прогнозата за времето

    Коментиран от #2

  • 2 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "1235":

    Не знам. Аз изобщо не отговарям на описаното в статията. Въпреки, че съм зодия Скорпион, не съм нито педант, нито идеалист, нито пък с*кс-манияк. Доста нетипичен Скорпион съм значи.

    Коментиран от #3

  • 3 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Камикадзе 🛩":

    26.10.е везни по истинския, не е скорпион

    Коментиран от #4

  • 4 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Брендица":

    Не съм роден на 26 октомври, имаш грешка. Аз съм на 07 ноември. Това каква зодия би трябвало да е според твоя зодиак?

    Коментиран от #5

  • 5 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Камикадзе 🛩":

    П.С.: 04-ти исках да напиша, просто на телефона цифрите са едно под друго.

    Коментиран от #6

  • 6 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Камикадзе 🛩":

    Везни е. Скорпион е най-късата по истинския 21.11-30.11.само

    Коментиран от #7

  • 7 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Брендица":

    Значи съм Везни? Ще си измисля и прякор-Крум Везните. Освен това знакът за Везни според зодиака е ♎. Същият знак го има на някои японски самолети. На ника ми има нарисуван самолет. Случайност?

    Коментиран от #8

  • 8 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Камикадзе 🛩":

    Няма случайности? Дори това, че си чатим с теб.

    Коментиран от #9

  • 9 Камикадзе 🛩

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Брендица":

    Сигурно не е случайно. Лека нощ, че маРОдераторите ще има да вилнеят. Доста работа им създадохме😉😁.
  • 10 ZODIAK

    3 0 Отговор
    Всичко е до човека,а не кой каква зодия е.....вЕрвайте ми....