9 Май, 2021 09:02 2 967 10

Глория разказа за трудните моменти, през които е минало семейството ѝ през последните месеци

  • глория-
  • баба-
  • внуче

Към настоящия момент Глория също активно помага в отглеждането на бебето Галина

Глория гостува в ефира на Нова тв, където направи признания за трудните моменти, през които е минало семейството ѝ през последните месеци, както и за голямата радост да стане баба, пише woman.bg.

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено”, сподели певицата.

Певицата призна, че след като самата тя е станала родител много млада – едва на 23 години, когато тъкмо потегляла и кариерата ѝ, трябвало да остави малката Симона на майка си още след 40-ия ден.

Към настоящия момент Глория също активно помага в отглеждането на бебето Галина. Със Симона и нейният мъж Даниел живеят в една къща, макар и на различни етажи.

Глория каза, че помага на дъщеря си в отглеждането на Галина. „Не ме интересува как ще се обръща към мен - баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво”, добави тя.

Изпълнителката разказа и за тежката борба на семейството ѝ с коронавируса. Тя, майка ѝ и дъщеря ѝ Симона Загорова едновременно са били приети в болница за лечение.

„Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално. Лекарите ме успокояваха, че съм силна и ще го мина. Приятелите ми ме подкрепяха. Бони беше неотлъчно до нас, показа смелост, в него са събрани 10 мъже, притежава такава мъжественост, каквато другите само претендират, че имат”, разкрива Глория.

„В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря”, каза певицата, с което подчерта, че думите ѝ не се отнасят за вече бившия ѝ приятел Йордан Джермански.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    20 17 Отговор
    Помня я едно време в Пловдив, събираше по 10 лв за автограф на селските елени.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Алчна

    23 17 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    селянка !
  • 3 Мдааа

    17 17 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Аз я помня от Дунав мост

    Коментиран от #10

  • 4 баба глория

    17 17 Отговор
    Дори темата за баба Глория не е интересна.....
  • 5 ПОРА

    14 15 Отговор
    НАИСТИНА МНОГО ТРУДНИ МОМЕНТИ СА БИЛИ! ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ ЗАЩОТО БЕШЕ ПО-МЛАДА И Я ШИБАХА ЯКО.

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    10 11 Отговор
    Поредната чалга бабичка се оплаква и се хвали едновременно.
  • 7 Един шофьор

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "ПОРА":

    Сега трябва да разкаже и за приятните моменти.
  • 8 Читател

    5 6 Отговор
    Кви трудности мЪ УФСЪ, ти ако се оплакваш, хората без пари трябва да са умрели .
    Дейййй и неблагодарните *"#$#
  • 9 въпросче

    0 0 Отговор
    Кой е тоя Бони? Мис Бони ли?
  • 10 Петьов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мдааа":

    За Румъния ли е пътувала?