Last news in Fakti

9 Май, 2021 22:30 5 793 12

4 сигурни знака, че той е любовта на живота ви

  • любов-
  • връзка-
  • партньор

Ако няма уважение, няма и любов

4 сигурни знака, че той е любовта на живота ви - 1
Снимкa: Shutterstock

Когато за първи път срещнете човек, няма как да знаете дали той е вашата сродна душа или не. Трябва да прекарате известно време с него, за да го опознаете по-добре и да видите дали сте съвместими на всички нива, пише struma.bg.

А как да разберете, че той е любовта на живота ви? Чрез тези няколко сигурни знака:

Той ви уважава

Уважението е съществена част от всяка връзка. Ако няма уважение, няма и любов. И трябва да кажем, че уважението е това, което остава, когато страстта избледнява след толкова години, прекарани заедно. Ако имате мъж, който ви уважава и обръща внимание на вашите нужди, трябва да знаете, че той наистина ви обича.

Човек като този никога няма да ви приеме за даденост и винаги ще бъде до вас. Той ще разбере, когато преминавате през тежки периоди и ще бъде рамото, на което можете да се облегнете.

Той винаги е до вас

Ако искате да разберете, дали той е любовта на живота ви, просто обърнете внимание на поведението му. Ако той винаги е до вас и иска да ви помогне в трудните ви времена, това е ясен знак, че той е правилният мъж за вас. Освен това, ако се чувствате комфортно с него, е гаранция, че той е човекът, когото сте чакали през целия си живот.

Човек като този винаги ще бъде до вас, независимо през какво преминава. Вашето щастие ще бъде на първо място и той би направил всичко, за да внесе усмивка на лицето ви. Повярвайте ми, такъв човек е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи, защото със сигурност ще направи всичко по силите си, за да се грижи за вас.

Вие сте най-важният човек в живота му

Поведението му ще покаже на вас и на всички, дали той ви цени и обича. Ако той винаги ви поставя на първо място и ако сте най-важният човек в живота му, това е знак, че чувствата му са искрени и че ви обича дълбоко. Това, което изпитвате в момента, се нарича истинска любов; това няма да се промени дори когато остареете!

Независимо колко добри приятели има, независимо колко хора го правят щастлив, партньорът ви винаги ще се втурне обратно да ви види и да прекара време с вас. Това е така, защото любовта ви е важна за него и той дава всичко за тази връзка.

Когато сте с него, се чувствате спокойни

Ако искате да разберете дали той е любовта на живота ви, просто трябва да обърнете внимание на начина, по който се чувствате, когато сте с него. Ако се чувствате добре, ако можете да правите всичко, което искате, докато той е до вас, значи сте една свободна жена; знаете, че можете да се насладите на живота си нормално и че той никога няма да ви критикува за това.

Вместо това той ще ви позволи да живеете живота си по начина, по който искате и имате нужда, и ще очаква същото от вас. Това е много важна част от любовта.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    14 1 Отговор
    Ето това е истинска статия с вярно съдържание. Хареса ми

    Коментиран от #6

  • 2 Беатрис

    2 7 Отговор
    Сори лелче, ама на такива им викам досадници
  • 3 Град Козлодуй 2

    2 2 Отговор
    Благодаря ви за поредната ИНФОРМАТИВНА информация но ще кажа едно, момичетата са сурови.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Печко

    5 3 Отговор
    Преписано, събрано, като в индийски сериал.
    В реалността, особено ако има лишения и приоритети, връзката се изменя след няколкогодишен период. Ако двойката успее да оцее, те се траят и не си обръщат внимание. Програмирани сме биологично след 4 г. (мисля) за друга връзка - за да израсте поколението и оцелее. После - евентуално друго поколение.
  • 6 Скорпион

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брендица":

    Да така е,но нее 100% сигорно.В началото може и да е така ,после нещата могат да трънат по друг път.

    Коментиран от #8

  • 7 Гого

    7 1 Отговор
    Кат свършат парите, ни очите ми гледа, ни небето. Само врещи пак ли без работа ми се връщаш. А не беше така.
  • 8 Брендица

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Скорпион":

    "Приятелството е бисер на морското дъно. Щастлив е онзи, който го намери. А още по-щастлив е този, който го запази." Толкова по коментара ти за "друг път"

    Коментиран от #11

  • 9 Има разлика

    6 2 Отговор
    В статията е описан добър приятел. Но за да е любов, ще е нужно и физическо привличане, нужна е тръпка. Впоследствие страстта може да се поуталожи, но любовта ще остане. Някои твърдят, че когато оцениш другите качества на някого, но не го харесваш физически, било възможно с времето да възникне и любов. Не знам дали е така.

    Коментиран от #10

  • 10 Брендица

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Има разлика":

    Апетитът идва с храненето ! Уважение и любов пише. Ако ги има тия двете е налице и физическо привличане, защото 3-те усещания се формират подсъзнателно !
  • 11 Скорпион

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Брендица":

    Аз до колкото разбрах от статията става въпрос за любов а не за приятелство,макар,че едното без другото неможе.Живота така може да ви завърти,че този "бисер"да се превърне в атомна
    бомба,та талкова за бисерите и приянелството.Искам да кажа,че не винаги става,като в приказките.
  • 12 А ГА Ю

    6 0 Отговор
    - Защо си обула обувки с токчета, като не можеш да ходиш с тях?
    - Мислех, че ти харесват високи жени!?
    - Харесват ми умни!
    - Е, аз съм си сложила и очила!