11 Май, 2021 10:28 3 040 9

Рафи покори публиката на "Капките" като Лайза Минели

  • като две капки вода-
  • имитация-
  • шоу-
  • рафи бохосян-
  • поли генова-
  • михаела маринова-
  • фики

Рафи стана и победителят на вечерта с изумителното си превъплащение

С елементи от мюзикъл и изумителна имитация Рафи покори публиката и завоюва победата в изминалия лайф на „Като две капки вода“. „Това изпълнение на Лайза Минели съчетава всички елементи на емблематичната хореография на „Cabaret”. Оказа се много по-трудно, отколкото предполагах“, сподели Рафи, минути преди да се преобрази в американската певица и актриса. Изпълнението му изправи на крака публиката и получи категорично одобрение от журито.

Рафи покори публиката на "Капките" като Лайза Минели



Парти настроение за вечерта зададе Михаела Маринова с образа Джими Съмървил. „Не мога да си представя да направя и една четвърт от това изпълнение“, заяви Юлиан Вергов след шеметното началото. Малко по-късно Поли Генова превзе сцената с въздействащото звучене на непреходния хит „We don’t need another hero“ и характерната осанка на Тина Търнър.

Рафи покори публиката на "Капките" като Лайза Минели

Милица Гладнишка влезе в образа на друга дама от шоуто, а именно Михаела Маринова. „Вълнувах се повече от самата нея! Справи се страхотно!“, сподели развълнуваната Михаела след сценичното представяне на Милица. Имитациите продължиха с изненадващото преобразяване на Фики в двоен образ – този на своя баща Тони Стораро и на голямата Йорданка Христова. „Обичам бащата на Фики, който притежава неповторим тембър – трудна задача е да имитираш мен и него наведнъж. Няма такова невероятно шоу като „Капките“, заяви пък обичаната Йорданка, която се включи с конферентна връзка в шоуто.

Рафи покори публиката на "Капките" като Лайза Минели



Влизайки в образа на Фики, с народно звучене под акомпанимента на Иво Моллов, Азис предизвика бурни аплодисменти сред публиката. „Азис изпя толкова божествено тази песен, че аз съм този, който може да учи от него. Благодаря ти!“, сподели Фики за своя колега в шоуто. Софи Маринова се изправи пред поредно предизвикателство на хореографията и английския език с образа на Лейди Гага. Изпълнителката на свой ред се превърна в предизвикателство за Къци, който изпя едно от разпознаваемите ѝ парчета. „Вложил си много труд, за да постигнеш това. Поздравявам те за смелостта!“ заяви Фънки.

Рафи покори публиката на "Капките" като Лайза Минели



По време на полуфинала следващата седмица Къци ще скочи в дуета на Дони и Нети, а Софи Маринова ще се преобрази в Лили Иванова. Михаела Маринова ще има възможност да надскочи всички свои образи с Райна Кабаиванска, а Милица ще се превърне в победителката от Евровизия Мария Севрович. Поли Генова ще бъде Звезди, а Фики – Васил Михайлов. AZIS ще бъде Джордж Майкъл, а победителят за вечерта Рафи отново ще се развихри на сцената с Джеймс Браун.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    5 3 Отговор
    Да си остане като женска.По му отива.
  • 2 Честито

    6 4 Отговор
    Рафаил може да пее, но лигавенето му идва в повече. И като видях призовата тройка снощи в шоуто: арменец, турчин, ромка-смятайте за какво иде реч в това шоу!

    Коментиран от #8

  • 3 Мнение

    5 3 Отговор
    Някой въобще гледа ли я тая Домусчиева боза?
    Тия т.нар. "випове" са толкова "известни" сред народа, че като ги сложат в другата Домусчиева боза (вип брадър), не могат да се разпознаят едни други!!!
    За съжаление всяка една сфера от българския живот е огледало на управлявалата 10г хунта - пълен разпад!!! Нито здравеопазването е на ниво, нито образованието, нито медиите, нито риалититата!!! За това не се учудвайте, че макар никой да не гледа "капките" и другата боза на Емо Чолаков, те си прибират едни огромни хонорари, кой знае как лъжат рекламодателите, или пък кешовицата иде от друго място???!!!

    Коментиран от #4

  • 4 пффф

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    Ей не спряхте да мрънкате,бе. Не спряхте. Вземете направете нещо в този живот сами, без да гледате в чуждата чиния, без някой друг да ви е виновен. Брех, брех. Какви хора сме, такива песимисти и мрънкачи няма никъде.

    Коментиран от #6

  • 5 Гост

    6 1 Отговор
    Очаквам Фики да имитира себе си, а Фънки да го хвали, че е по-добър от оригинала.
  • 6 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "пффф":

    Човек има право да коментира това, което получава срещу данъците си.
  • 7 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 3 Отговор
    господин ВАСКО АЗИС и госпожа СОФИ МАРИНОВА са най ДОБРИТЕ то човек не може да им преброи всички ВЕЧНИ хитове и класики дето имат ВЕЛИКИ български певци господин ФИКИ вероятно също ще създаде своите ВЕЧНИ хитове но още не е чак толкова добър като другите двама
  • 8 Истината

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Честито":

    Турчин?
  • 9 Фен

    2 1 Отговор
    Рафи е противен лигняр, но понеже е арменец другите арменци го бутат напред и го лансират. Физически също е доста зле.