Last news in Fakti

11 Май, 2021 11:11 4 027 5

Изгониха от Бали канадец, предлагал оргазми чрез йога

  • бали-
  • канадец-
  • секс-
  • оргазъм-
  • йога-
  • тантра

Кристофър Кайл Мартин бе депортиран от Индонезия в неделя

Изгониха от Бали канадец, предлагал оргазми чрез йога - 1
Снимкa: Shutterstock

Канадски гражданин, предлагал "оргазмени" йога практики, беше изгонен от остров Бали, след като индонезийските власти прецениха, че той проявява неуважение към местните традиции и ценности, пише Novini.bg.

Кристофър Кайл Мартин бе депортиран от Индонезия в неделя. Той рекламирал онлайн практиката си "Тантричен оргазъм за цялото тяло" с такса от 24 долара. Рекламата станала много популярна в социалните мрежи и предизвикала гнева на консервативни групи.

"Тази дейност потенциално вреди на репутацията на Индонезия и Бали като туристическа дестинация и е проява на неуважение към традициите на остров Бали", каза губернаторът на Бали на пресконференция в неделя, на която присъства и Мартин под надзора на имиграционните власти. "Ако искате да се върнете тук, ще трябва да уважавате традициите", обърна се губернаторът към канадеца.

От имиграционната служба потвърдиха, че Мартин, който е пристигнал в Индонезия през април с туристическа виза, е бил депортиран за неуважение на местната култура и традиции. Според имиграционните власти Мартин твърдял, че йога занятията му не включват никаква сексуална дейност и се концентрират основно върху техники на дишане. Курсът му обаче бил отменен.

Властите на остров Бали са изгонили десетки чужденци за неуважение на свети места на острова или за нарушение на ограниченията заради COVID-19. Миналата година сирийски инструктор по йога беше изпъден от Бали заради събирането на много хора на едно място в противоречие с коронавирусните ограничения.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много ясно, че

    7 0 Отговор
    Ще го изгонят. Каква йога, трябва си месо!
  • 2 О оргазми

    4 1 Отговор
    Мечта на сяка палава провинциалистка майсторка у любофта.
  • 3 мъкаааа

    5 4 Отговор
    Тъпунгер канадски някакъв.
  • 4 Къде е Бали, къде е Канада

    6 0 Отговор
    Канадски йога, звучи малко като индийски ескимос, освен това между йога и Бали, няма нищо общо.
  • 5 Мая

    4 0 Отговор
    Деградирал парцал ! Не само гонене , но и бой трябва !