12 Май, 2021 10:58 4 381 2

Днешното новолуние променя живота

  • нов живот-
  • нова луна-
  • новолуние-
  • промяна-
  • астрология

Новолунието помага да се освободим от миналото и да отворим нова страница

Днешното новолуние променя живота - 1
Снимка: Shutterstock

Снощи в 22:01 ч. започна Новолуние в знак Телец!

Новолунието възниква, когато Слънцето и Луната са в един и същи знак и образуват аспект, наречен съединение. Познаването на темата и характеристиките на знака, в който се случва това ново начало ни дава чудесна възможност да използваме енергията в наша полза.

Новолунието в Телец - най-упоритият, но реалистичен от всички зодиакални знаци - ще ни освободи от миналото и ще ни подготви нова съдба, отваря ни врата към нови предизвикателства, дава възможности да „изпуснем“ всичко, което ни тежи и да започнем да пишем нова глава в личната си история.

Новолунието е много близо до Уран и Черната Луна (Лилит), които ни помагат да се освободим от миналото, да преценим целите си, да се отворим, за да трансформираме привързаностите си и да ги освободим.

Да не забравяме, че излизането от комфортната зона по пътя ни, ни дава нови възможности. Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят, но ще има и такива, които ще се придържат към някои стари модели от живота си (и такива, които не са добри за тях). Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

Много е важно да се мисли само за хубави неща, съветва woman.bg. Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек. Това е време, когато е добре да пишем на хартия нашите утвърждения, цели или желания, които искаме да постигнем и да се проявят не само през новият месец, но и в дългосрочен план.

Доказано е, че писането на нашите цели е мощен инструмент на проявление, който помага да изпратим сигнал до мозъка ни, за да може той да се захване на работа, да създаде действия по темата и по този начин да бъде изпълнено всичко, което желаем. Написването им на хартия не само ще ви позволи да „посеете” своите планове, желания и мечти, но ще ви мотивира да ги реализирате.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред. Това е моментът на откровението. Моментът на просветлението, когато разбираме кои сме, къде сме, защо сме там, където сме, как всъщност се чувстваме в него.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиква

    19 1 Отговор
    Голям ден е днес. Дано България има добро бъдеще. Това желая на всеки българин.
  • 2 Шляхтиц

    7 0 Отговор
    Животът се променя така: Облякъл се Илия, пременил се Илия и когато су пагледнал, пак в тия. Промяната трябва да дойде ОТВЪТРЕ. Много хора си въобразяват, че като облечат копринена риза за 200 лева, като се качат на Вейрон за 2 милиона лева и ще станат Други Хора. Обикновено не се получава. Друг човек се става като закърпиш старата си риза, да я изпереш да бъде чиста, като ремонтираш Трабанта или Запорожеца или Москвича и в СЪЗНАНИЕТО СИ промениш нещо, за да станеш ЧИСТО НОВ ЧОВЕК.......