Необходими продукти:
100 гр. ориз
250 гр. гъби
2 връзки пресен лук
3 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
В мазнината се задушава ситно нарязания лук, прибавя се много добре измития ориз и се " остъклява".
Добавят се гъбите, разбърква се няколко пъти и се залива с вряща вода три пъти повече от количеството ориз.
Разбърква се кратко и когато почти е поета водата се изключва котлона.
Поръсва се с пресен магданоз по желание.
Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 VENOM
Коментиран от #5
16:15 16.05.2021
2 Ей туй
16:16 16.05.2021
3 оня с коня
16:17 16.05.2021
4 диетолог
16:17 16.05.2021
5 Екстра
До коментар #1 от "VENOM":
ЛапаД!!! Кой те кара да го ядеш? В непостния вариант– плънка за агнешко (задължително с джоджен) или с мръвка на фурна.Коментиран от #7
16:19 16.05.2021
6 Зависи
16:23 16.05.2021
7 VENOM
До коментар #5 от "Екстра":
И прасетата всичко ядът!Коментиран от #8
16:32 16.05.2021
8 Екстра
До коментар #7 от "VENOM":
И после месоядните човеци ядат свинско, защото ако си гледал прасе, трябва да знаеш, че най–редовно му се дава коприва– суперполезна храна за хемоглобина и образуването на мускулна маса(важи и за човеците). Апропо– Ядат!!!17:01 16.05.2021
9 Pompev 🇧🇬✔️
17:45 16.05.2021
10 ИМПЕРИАЛИСТ
21:07 16.05.2021