14 Май, 2021 10:56 2 412 4

Махнаха фигурите на Хари и Меган от кралската зона в Музея на Мадам Тюсо

  • мадам тюсо-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • восъчни фигури

Восъчните фигури са преместени в зала, в която се намират холивудски звезди

Махнаха фигурите на Хари и Меган от кралската зона в Музея на Мадам Тюсо - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Година след като британският принц Хари и съпругата му Меган обявиха, че се оттеглят от кралските си ангажименти и се преместиха в Лос Анджелис, музеят на мадам Тюсо реши, че мястото на восъчните им фигури вече е в зоната с холивудските знаменитости, съобщи Ройтерс.

Херцозите на Съсекс заживяха независимо от останалите членове на кралското семейство, преместиха се в САЩ и сключиха договори с "Нетфликс", "Спотифай" и "Епъл", припомня life.dir.bg.

Восъчните им фигури вече не са в кралската зона на музея на мадам Тюсо в Лондон. "Хари и Меган са в друга зона, музеят на мадам Тюсо в Лондон премести фигурите им в съвършено новата зона Наградно парти, за да отбележи преместването им от Фрогмор в Холивуд", се посочва в изявление на музея.

По-късно този месец се очаква премиерата на стрийминг платформата "Епъл Ти Ви +" на документална поредица за психичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри.

Преди премиерата принц Хари участва в подкаста "Армчеър експърт" на американския актьор Дакс Шепърд и сравни живота си като кралска особа с "Шоуто на Труман" - филм за човек, който против волята си расте като главен герой в световноизвестно риалити шоу.

Принц Хари разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците и че двамата се радват на повече свобода, откакто са се преместили в Калифорния със сина си Арчи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чеп за зеле

    16 1 Отговор
    Тия двамата да целуват ръцете на кралицата майка щото ще питат къде с..рът гладните.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оня

    18 0 Отговор
    Принц Чехльо и принцеса Пинокио !