Last news in Fakti

15 Май, 2021 09:36 7 410 21

Избраха Царица Роза 2021 (ВИДЕО)

  • казанлък-
  • царица роза-
  • александра хаджихристова-
  • титла-
  • красота-
  • конкурс за красота

Новата носителка на титлата се казва Александра Хаджихристова

На красив спектакъл "Балът на розата" провел се за първи път в превърналите се в нетрадиционна сцена Художествена галерия-Казанлък и Исторически музей "Искра" жури избра Александра Радославова Хаджихристова за 53-та Царица Роза на Казанлък, предава kazanlak.com.

Тя спечели титлата в съперничество с 16 красиви абитуриентки от Града на Розите. Нейни подгласнички станаха Ивона Габарова и Тиара Братованова.

Царица Роза 2021, която участва под номер 17 е абитуриентка от ПГЛПТ със специалност "Бизнес администрация". Тя е зодия риби. Александра споделя, че обича да помага на хората и да бъде със семейството си на което благодари, че са я подкрепили в начинанието ѝ. Носителката на титлата Царица Роза 2021 мечтае да продължи образованието си в Пловдив и да учи "Педагогика".

"Чувствам се удовлетворена от всичко и съм щастлива че станах Царица Роза и бях част от този празник, и най-важното, че се осмелих да участвам.", бяха първите думи на красавицата, след връчването на короната.

Тиара Братованова е първа подгласничка на Царица Роза. Тя е абитуриентка от ППМГ „Никола Обрешков“ и е под номер 10 в конкурса.

Ивона Габарова е втора подгласничка на Царицата. Учи в ППМГ „Никола Обрешков“ и се представи под номер 14.

С избора на 53-та Царица Роза на Казанлък започна и 118-тия Фестивал на Розата "Да се върнем към корените си". Поради малкия брой публика допусната заради противоепидемичните мерки, десетки станаха съпричастни с емоциите на 17-те девойки с онлайн излъчване в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 казанлъчанин

    14 4 Отговор
    малииий, а едно време избирахме най-красивата мома...

    Коментиран от #9

  • 2 Юки

    11 7 Отговор
    Егати селската мутра

    Коментиран от #4

  • 3 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    6 1 Отговор
    ЧЕСТИТО на спечелилата госпожица ПОБЕЖДАВА в най престижния конкурс за красота в БЪЛГАРИЯ и в най хубавия град в БЪЛГАРИЯ град КАЗАНЛЪК на тези конкурси винаги има много рози, красота и РОМАНТИКА някога и с моята вече съпруга ВЕСИ се запоснахме слет този конкурс какви ХУБАВИ спомени

    Коментиран от #6, #11

  • 4 въх мале лей

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Юки":

    Царица "Превтасала мекица" 🤣😂😁
  • 5 Цар Розьо

    3 0 Отговор
    Имам приятел верен до гроб от този страхотен град.
  • 6 Село Казанлък

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Главни букви тирета ,точки . Къде са така ли се пише . Имаш доста правописни грешки.

    Коментиран от #8

  • 7 Розова долина

    2 0 Отговор
    В бизнес администрацията на леката промишленост и туризма има големи възможности за кариерно развитие на миски.
  • 8 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Село Казанлък":

    свръх ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора с ФИЛОСОФСКИ начин на мислене като мен обръщаме повече внимание на мисълта господине а при нас тя тече твърде бързо за да бъде ограничена в пунктоациони рамки

    Коментиран от #10, #15

  • 9 Hgdg

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "казанлъчанин":

    Бившата спечели едно време. Мис България пасти да яде. Много сериозни момичета бяха.
  • 10 Село Казанлък

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Щом си " толкова умен " защо продължаваш да пишеш грешно. За мен не си интелегентен а просто си без самочувствие и се правиш на интересен. Избиваш комплекси . Погледни , че повечето коментари на вашите смешни писания се търкат. Кой знае как те обиждат и бъзикат .Ако си философ поне пиши като хората не като първолак.Колко книги на философска тема си прочел . Че като ти гледам интересите , чалга поп фолк. Сериали ужас нищо смислено .
  • 11 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Мис гюл маслодайна . Ха ха .
  • 12 плюс минус

    5 0 Отговор
    Красиви български момичета!
    Бъдете здрави и добри!
  • 13 Гост 666

    2 0 Отговор
    Твойта на кое място беше май към последни 1000.Ако не се лъжа така беше писал . А имали конкурс за най бърз берач на рози .

    Коментиран от #14

  • 14 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост 666":

    не съм чувал за конкурс за берач на рози господине а моята ВЕСИ завърши на 12 място когато участваше и тогава беше много тъжна заради това ас обаче и казах че за мен е най красивата и е красива като поп фолк певица тя ме пита като коя и се усмихна после си говорихме дълго тя се расвесели и така тръгна нашата прикаска много РОМАНТИЧНА история на истина

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Хеви Метъл

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Голям философ се извъди преди малко ти прочетох друг коментар , и паднаха от смях . Написал си Плутон вместо Платон , и Сокрад вместо Сократ . Като преписваш поне гледай внимателно.
  • 16 Гост 666

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пишат и 2 по правопис . А това за най бърз берач го имаше по време на бригадите . Аз съм ходил да бера рози като ученик та затова те бъзикнах. Тогава нормата беше 2-3 чувала по 20 килограма розови листа от маслодайните .
  • 17 Гормогон

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кога ще се научиш да пишеш правилно . Даже и от сарказъм не разбираш . Хората те бъзикат но ти не вдяваш . Продължаваш по същия начин . Бъркаш имена на философи с планети . Познавам хора с бърза мисъл , но те не грешат като пишат . Може да сгрешат при говорене или да не се разбира точно какво казват . Но да пишеш като първолак . Това вече е недопустимо цяла държава те гледа как се излагаш.
  • 18 Гост

    1 3 Отговор
    Става, бих в чукнал .
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Господи, че това девойче е с астигматизъм....
    Кьорави ли са от журито?
  • 20 Gost

    0 2 Отговор
    Ужас. Много грозна жена. Докъде изпаднахме.
  • 21 Лидер

    0 0 Отговор
    наслушах се на хвалби от това глуповато момиче,нито визия,нито акъл а хвалби без никакво покритие,няма ли родители да и дадът ама малко АКЪЛ.