Last news in Fakti

15 Май, 2021 12:14 6 271 8

Светлана разкри колко тежи след упреците за анорексия (СНИМКА)

  • светлана василева-
  • светлана гущерова-
  • слаба-
  • анорексия-
  • отслабване-
  • визия-
  • килограми

Гущерова открай време е критикувана за твърде слабия си вид

Светлана Гущерова видимо е от дамите, които след като станат майки, продължават да се радват на тънка талия. Нещо повече, през последните месеци фигурата ѝ изглежда по-слаба от всякога. За първи път финият ѝ силует направи сериозно впечатление на последователите ѝ в Инстаграм през април м.г. Тогава част от тях дори я набедиха, че страда от анорексия - упрек, който впоследствие често ѝ се налагаше да отрича и опровергава, пише life.dir.bg.

"Харесвам те, определено си красива жена. Но не харесвам анорексичният вид, който се стараеш да постигнеш", коментира още тогава една от почитателките ѝ, присъединявайки се към онези, които гледаха с неодобрение на нейната слаба визия.

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Оттогава съпругата на бизнесмена Християн Гущеров се изправя пред редица запитвания относно теглото си. Ето защо съвсем наскоро, прибягвайки до популярната опция на Инстаграм за задаване на въпроси, тя реши веднъж завинаги да задоволи любопитството на своите фенове, разкривайки колко точно тежи и как поддържа физиката си, като по този начин официално сложи край на безбройните спекулации по темата.

Блондинката качи като 24-часова история в акаунта си снимка, разкриваща екрана на електронен кантар, върху който се е качила, а цифрите, изписващи се на него, показват, че тя тежи 43.4 килограма. Към изображението тя е добавила и картинка, представяща хранителния режим, на който се подлага, за да запази телосложението си такова, каквото е в момента.

Светлана разкри колко тежи след упреците за анорексия (СНИМКА)

От нея става ясно, че Светлана се подлага на широко разпространения метод, наречен "фастинг". Това означава, че тя набляга на здравословната храна през определен 8-часов прозорец от деня, след което в продължение на шестнайсет часа не яде нищо. В интерес на истината много от българските популярни имена използват именно това така наречено "периодично гладуване", за да постигнат добри резултати за кратко време. Например, през 2019 г. пред Dir.bg Ники Илиев каза, че по този начин, наред с интензивните тренировки и спорт, е влязъл в перфектната форма, която показа в последния си филм "Завръщане", който съвсем скоро ще се сдобие с втора част.

През последните месеци Гущерова отново се е съсредоточила върху своята линия дамски нощници, пижами и халати. Преди часове тя сподели във виртуалното пространство фотографии, на които позира в новите предизвикателни и съблазнителни модели на марката, изработени от сатен и дантела.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох на бати

    9 1 Отговор
    сладураната... Ама бати няма средства за такива...

    Коментиран от #8

  • 2 да видим

    23 1 Отговор
    Я сега да качи на кантара оня глиган , мъжа си .
  • 3 Нямам думи

    7 1 Отговор
    Много важна новина!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    13 1 Отговор
    С демокрацията всички станаха проститутки:) една шопска не може са нареже камо ли да сготви:)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 BigBulgarianBoss

    11 1 Отговор
    Това не е анорексия а фотошопрекция, същото заболевание е диагностицирано и при Пулевица
  • 8 Нещо особено

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ох на бати":

    Ти нямаш пари и за баби!