Last news in Fakti

15 Май, 2021 14:37 3 609 15

Принц Хари сравни живота в двореца със зоопарк

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кралско семейство-
  • бъкингамския дворец

Внукът на кралица Елизабет II се радва на свободния си живот в Ел Ей

Принц Хари сравни живота в двореца със зоопарк - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари сравни живота като кралска особа с "Шоуто на Труман" и "обитаването на зоопарк".

Херцогът на Съсекс каза по време на епизод от подкаста "Armchair Expert", че неведнъж е обмислял да се оттегли от кралското семейство, след като е прехвърлил 20-те си години. Той говори откровено с водещия Дакс Шепърд за опазването на връзката си с Меган Маркъл в тайна и за справянето с британското медийно внимание, предава life.dir.bg.

Хари смята, че животът му е приличал на филма "Шоуто на Труман" (1998) с Джим Кери. Лентата разказва за живота Труман Бърбанк, чийто живот се излъчва по телевизията чрез скрити камери, докато персонажът се сблъсква с хора, които са наети актьори.

Хари споделя също, че за него това е било тежко бреме и че всячески се е опитвал да се справи с факта, че е член на британското кралско семейство. Той не крие страховете си, че съпругата му Меган и синът им Арчи ще се сблъскат с огромното внимание, обект на което е била приживе майка му принцеса Даяна.

Лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж.

"Не искам тази работа, не искам да съм тук, не искам да правя това. Вижте какво се случи с майка ми", казва 36-годишният Хари.

По думите му той иска да "прекъсне цикъла на генетична болка и страдание" на кралското възпитание, когато отглежда собствените си деца. Хари и Меган очакват второ дете, момиченце.

В предишно свое интервю принцът разкри, че кралското семейство го е отрязало финансово в началото на 2020 г., след като е обявил плановете със съпругата му да се откажат от ролите на високопоставени членове, припомня БТА. Хари обаче е успял да осигури охрана за семейството си с парите, оставени от майка му, стана ясно по време на интервюто на двойката с Опра Уинфри.

Оттеглянето на Хари и Меган от кралските им задължения започна миналата година заради това, което те описаха като набези на британските медии и расистко отношение към херцогинята. Той разкритикува някои американски медии, но каза, че те са "подобрение" спрямо тези в Обединеното кралство.

Принц Хари споделя още, че се чувства по-свободен, след като той и семейството му са се преместили в Калифорния.

"Живеейки тук сега, мога да вдигна глава и всъщност да се почувствам различен", споделя Хари, допълвайки, че може да води сина си Арчи на разходки с велосипеди.

"Човек може да се разхожда, чувствайки се малко по-свободен", казва Хари.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2723

    23 2 Отговор
    И нека голямото мрънкане започне сега....
  • 2 5522

    10 1 Отговор
    Както и кризата...
  • 3 Миновач

    38 3 Отговор
    Заради една ашладисана слива да бачкаш цял живот си е доста глупаво Хари .Сега като те лишат от всичко и лирите секнат ще продадеш и златната лъжичка с която си хранен от както си се родил ,а тая смесената ще зареже и ще рИвеш
  • 4 цирков номер

    39 3 Отговор
    Морков, майка ти умря щото си легна с арабин. И ти с тази моравата си трън в очите. Жалко че не ти е просветнало, какви пари и власт играят. Цялото семейството получавате най-доброто образование, най-чистите храни и най-доброто лечение, без да сте работили и един трудов ден. Дядо ти изкара почти до 100г.

    Коментиран от #6

  • 5 Бибитко

    37 1 Отговор
    От зоопарка Харито се озова направо в джунглата, оженвайки се за Меган.
  • 6 Бибитко

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "цирков номер":

    Кой точно дядо имаш предвид - бащата на коняря Хюит, с който майка му имаше роман или пък бащата на принц Чарлз?
  • 7 Оракул

    22 1 Отговор
    Много хора с влияние отвъд локвата са причина тази сватба да се случи.Двете Обами и чернокожи активисти си бяха поставили задача да разбият Кралското семейство управляващо Канада и 90% от САЩ с тази расова двойка.Въпрос на време Хари да бъде изритан от Кралски двор след кончината на баба му.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ннннннннн

    10 3 Отговор
    Лейди Ди загина през 1997 г. на 36-годишна възраст в автомобилна катастрофа, докато беше преследвана от папараци в Париж. ЛЕЙДИ ДИ БЕШЕ УБИТА ОТ АГЕНТИ НА МИ-6. КАТАСТРОФАТА В ТУНЕЛА БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАНА УМИШЛЕННО,КАТО ШОФЬОРЪТ Й Е БИЛ УПОЕН КОГАТО Е ОТИВАЛ ДА ВЗЕМЕ ДАЯНА ОТ ХОТЕЛА. 25 МИНУТИ АГЕНТИТЕ СА ГЛЕДАЛИ ОТВЪН,ПРЕЗ АВТОМОБИЛНИТЕ СТЪКЛА КАК КРЪВТА НА ДАЯНА ИЗТИЧА И КАК ТЯ СЕ МЪЧИ,И НЕ СА Й ПОМОГНАЛИ. НЕ СА ИЗВИКАЛИ ЛИНЕЙКА НАВРЕМЕ. КАЗВАТ,ЧЕ КАТО ПРИСТИГА ВПОСЛЕДСТВИЕ ЛИНЕЙКАТА,ПРИНЦЕСАТА Е ИЗДЪХНАЛА ТАМ,КОЕТО НЕ БЕШЕ ПОТВЪРДЕНО,ЗАЩОТО И ДО ДНЕС РЕАЛНИ ФАКТИ ЗА СМЪРТТА НА ПРИНЦЕСАТА ПРИ ПРИСТИГАНЕТО НА МЕДИЦИТЕ НЯМА.
  • 10 Нона

    12 1 Отговор
    Безмозъчно същество!Не виждал жена.Тая го води за носа и си прави каквото си иска.Както казват гърците "malaka".
  • 11 Прав е

    9 2 Отговор
    Той самия им докара маймунка.
  • 12 Луд

    8 2 Отговор
    Този е по-луд от мен.
  • 13 кочо

    3 2 Отговор
    ХАРИ НЕ Е СИН НА ПРИНЦ ЧАРЛЗ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 истинко

    0 0 Отговор
    Убиха Даяна! Какво да прави при тях?