Last news in Fakti

16 Май, 2021 17:11 12 937 21

Какво правят днес сексапилните адреналинки от "Господари на ефира"?

  • адреналинка-
  • господари на ефира-
  • радинела чушева-
  • яна христова

Адреналинките забавляваха тв зрителите в продължение на 15 години

Това са момичетата, които в продължение на 15 години ни радваха от екрана с невероятна пластичност, горещи танци и секси визия. Адреналинките безспорно бяха едни от най-красивите момичета в родния ефир, които гледахме как танцуват и изкушават всяка вечер. Те са все така красиви и активни, макар всяка една от тях да се занимава с различни неща, пише Дарик.

Яна и Жана са две от най-популярните адреналинки, а двете днес са щастливи, много популярни Инстаграм звезди. Двете дами изглеждат все така прекрасно, но тяхната активност се дължи и на факта, че са горди майки на по две дечица. Жана сподели преди време в интервю за NOVA, че иска да научи децата си на доброта, но най-важното за нея е да ги науча да бъдат добри и близки един с друг. Най-ценното за адреналинката са празниците, когато се събира заедно цялото семейство. "Дечицата ми са страхотни и не спирам да се уча, за да давам най-доброто за тях", каза още Жана.



Яна, която виждаме всеки понеделник в "Като два две капки вода" като част от балета "Фънки мънкис" също обожава децата си, но миналата година в интервю за "България Днес" сподели, че не може да вижда собствения си син вече пета година. Дори била обвинена от бившия си мъж Ивайло Леков във физическо посегателство, въпреки че тя спечели две дела за домашно насилие срещу него. Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но сподели пред изданието, че въпреки многократните опити не успява да го прибере при себе си. Таткото отказа да се съобрази с решението на съда и не остава дори и за секунда момчето само. Ние се надяваме, че днес нещата изглежда по-различно и Яна се среща със своето момченце.


Адреналинките Вики, Ками и Пепи бяха горещото трио, а днес трите момичета продължават да са все така секси и красиви. Вики и Ками са щастливи майки и се занимават с различни артистични дейности.

Ками е собственик на агенция, развиваща дейност като посредник в модния, музикалния и артистичен шоубизнес.

Пепи изглежда се наслаждава много на пътешествия, тя често качва в Инстаграм снимки от различни места и все така обича да купонясва. Освен това се занимава активно с танци и е професионален хореограф, но също така е собственик на фирма за ръчно бутиково плетиво.

Виктория обожава да споделя моменти с дъщеря си, като скоро се похвали, че малката Виктория е получила специална диплома от състезание по танци в София. "Нашето уникално същество, днес се яви на състезание за първи път със солово изпълнение и взе първо място. Чувството да си горда майка е безценно", сподели тя във Фейсбук скоро. Любовта ѝ с половинката ѝ Явор Зайн пък е все така красива и здрава. Двамата обичат да спортуват заедно, а това им личи.


Радинела Чушева и Лили Милева са също част от сексапилните адреналинки. Последната новина около Радинела е, че отива на конкурса "Мис Вселена" в Холивуд, съобщи самата тя. Около нея се вдигна много шум като "Мис България" 2019, когато имаше доста критики към нея. Радинела явно е преодоляла тази суматоха и след това се явила на друг конкурс - "Мис България Вселена", който всъщност е международно признат.


Лили разви успешно своя профил в Инстаграм, където се радва на хиляди последователи и се изявяваше като инфлуенсър, но последната ѝ публикация е от декември 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бас ловя че.............

    46 0 Отговор
    Свирят на кларинета
  • 2 Мераклийче

    47 0 Отговор
    Кака Яна я гледах в едно домашно снимано видео. Раздаде се максимално пред камерата и за нас зрителите. Страхотно беше!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кльощави

    20 6 Отговор
    Че какво им е толкова сексапилното на тия?Ръбави,нямат месо по себе си.Секси са,но сексапил на порно тъпо парче-НИЩО ПОВЕЧЕ.А тая последната Чушева-дамо я вижте!Била Мис България-представяте ли си?!

    Коментиран от #5

  • 5 BigBulgarianBoss

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кльощави":

    Ахаха ти па си много убав. А са след като си драсна коментара, иди до най близкото огледало.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Беха

    14 0 Отговор
    Клющави и слаби ама цената им висока
  • 8 Гост

    5 1 Отговор
    В тази простотия и такива ли е имало , защото аз съм гледал от първото предаване 10 минути и такива нямаше , видямисе пълна глупост и повече не съм го гледал.
  • 9 Гост

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "BigBulgarianBoss":

    Ти пък също се погледни бе кви ги пишеш асъщо погледни и ти огледалото да се видиш какъв си красавец ако въобще си красавец.

    Коментиран от #15, #16

  • 10 Гост 666

    8 2 Отговор
    Къде видяха сексапил в тези . Аз не виждам сладки красиви като за някой селски тарикат. Селски красавици .не сексапилни .
  • 11 Порно

    18 0 Отговор
    Само Янето ще остане в спомените. И в порно сайтовете.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пеиан

    2 0 Отговор
    Дообре си живея
  • 14 Манол Маев

    5 0 Отговор
    Горещото трио е 100 пъти по-добре от отровното трио.
  • 15 BigBulgarianBoss

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Погледнах се преди малко, далеч съм от симпатяга. Ама ми стига акъла да не пиша глупости за хубави девойки.
  • 16 BigBulgarianBoss

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    А и ще добавя. Като ти чета правописа, имаш ли средно??? А цвета на кожата ти да ти напомня на патладжан.??

    Коментиран от #18

  • 17 дедо

    7 1 Отговор
    това не са ли снимки на тайвански траверси
  • 18 😂😂😂

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "BigBulgarianBoss":

    Еее ти го уби брат евала за коментара,смях се от сърце

    Коментиран от #21

  • 19 Гост

    4 0 Отговор
    Първите адреналинки бяха Теди и Ени. За тях нямате ли някакво инфо?
  • 20 Адрена линк

    3 0 Отговор
    Явно се занимават с това, да развиват профили в социалните мрежи.
  • 21 BigBulgarianBoss

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "😂😂😂":

    Оставам на ваше разположение! Хумор и сатира да има :)