Last news in Fakti

18 Май, 2021 09:34 5 769 7

Ариана Гранде се омъжи

  • ариана гранде-
  • далтън гомес-
  • сватба-
  • брак-
  • ожени-
  • омъжи

Певицата и гаджето ѝ, вече съпруг - Далтън Гомес, са заедно от малко повече от година

Ариана Гранде се омъжи  - 1
Снимка: Shutterstock

Поп звездата Ариана Гранде се омъжи за годеника си Далтън Гомес на "мъничка и интимна" сватба.

27-годишната американска певица минала под венчилото пред по-малко от 20 души през уикенда, съобщи агенция PA.

Г-жа Гранде обяви през декември, че е сгодена за 25-годишния агент за недвижими имоти в Лос Анджелис. Тяхната сватба се е състояла в имението ѝ в Монтесито, Калифорния, според съобщенията.

Представител на певицата каза пред PA: "Те се ожениха. Беше мъничко и интимно - [по-малко] от 20 души. Всички бяха толкова щастливи и пълни с любов. Двойката и двете семейства не можеха да бъдат по-щастливи."

Уебсайтът на TMZ съобщи, че церемонията се е състояла в имота на Гранде в Монтесито, гореща точка на знаменитости в Южна Калифорния, където живеят и херцогът и херцогинята на Съсекс.

Кой е Далтън Гомес?

Г-н Гомес е израснал в Южна Калифорния и работи на пазара на луксозни имоти от пет години, според биографията му на уебсайта на AKG. Г-жа Гранде сподели новини за годежа им точно преди Коледа в Instagram, показвайки перлен и диамантен пръстен на лявата си ръка.

"Завинаги, а след това и още", тя написа към публикацията. Ариана и Далтън излизат от малко повече от година.

През февруари 2020 г. тя беше забелязана от пресата да си разменя целувки с Гомес в ресторант в Лос Анджелис.

След това през май те направиха първото си публично участие заедно като двойка във видеоклипа към колаборацията на Гранде и Джъстин Бийбър - Stuck With U. На следващия месец тя публикува тяхна мила снимка в Instagram.

Миналия октомври г-жа Гранде издаде шестия си албум Positions, който оглави класациите на Обединеното кралство и САЩ.

Преди това изпълнителката беше сгодена за американския комик и актьор Пийт Дейвидсън, но те сложиха край на връзката си преди две години. По същото време стана ясно, че бившият на Ариана - Мак Милър е починал след свръхдоза наркотици. Мак и Ариана бяха изключително близки дори и след края на връзката си и загубата му се отрази зле на певицата.

Този уикенд бележи четири години, откакто терорист се взриви с бомба след концерт на Гранде в Манчестър Арена, убивайки 22 души.

Звездата, която заяви, че е претърпяла ПТСР в резултат на зверството, се завърна в Манчестър през 2019 г., за да изнесе още един концерт в памет на загиналите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Шиле

    23 0 Отговор
    И тая я изтървах...
  • 2 Гост

    12 2 Отговор
    Снощи пих бира Ариана Гранде,така пишеше на етикета.Та бирата на тая ромка ли е кръстена?
  • 3 Абе

    15 0 Отговор
    Не знам аз предпочитам Амстел
  • 4 Сър Алтън Джон

    5 1 Отговор
    Местим
  • 5 Гост

    6 1 Отговор
    Е и аз местя . Не слушам блуткава поп и не ме интересува .
  • 6 Гзт

    4 6 Отговор
    Тази от етническите американци ли е. От тези родени някъде другаде и после заселили се там като повечето кравари .За мен истински американци са Индиянците.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.