Last news in Fakti

20 Май, 2021 11:24 11 571 13

Миро от „Биг Брадър“ прегърнал сина си минути преди да издъхне

  • мирослав георгиев-
  • син-
  • давид-
  • прегърнал-
  • смърт-
  • биг брадър-
  • исхемичен инсулт

Втори исхемичен инсулт покоси риалити звездата

„Сбогом, сине“, са последните думи на победителя от втория сезон на „Биг брадър“ Мирослав Георгиев към четиригодишния му син Давид, когото е видял малко преди да бъде покосен от втори инсулт.

Точно преди година той преживя първи и само бързата намеса на докторите го върна от онзи свят. Този обаче се оказа фатален за младия татко, който си отиде едва на 41 години. Синът му Давид беше голямата радост на Миро, a сега за него ще се грижи единствено майка му - бившата топ моделка Екатерина Дюлгерова, която има и по-голямо момче Денис от предишната си връзка.

Само пет дни преди да почине, Миро пуска клипове във Facebook на сина си, който пренася кабели в затворения му комплекс от осем къщи край Божурище. Построяването е голямата му мечта, като той планира някога с жена му да заживеят в една от къщите, а двата им апартамента в София да останат за децата. Уви, така и не успява да довърши комплекса, а той да остарее жена си, която е голямата му любов.

Миро от „Биг Брадър“ прегърнал сина си минути преди да издъхне
Снимка: Facebook

Бизнесменът преживя драматична раздяла с първата си съпруга - хубавата Елена, и то пред цяла България, когато тя му изневери с фризьора Мъро. Миро едва се съвзема от предателството, макар това да му носи победата в „Биг Брадър“. След излизането си от Къщата той завърта бизнес машини, камиони и работи с известни фирми.

„След това влязох в строителството, точно по време на кризата през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни и съответно загубите са за милиони. С много пари затънах - сумата беше 6- и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха, но аз се изправих на крака и продължих“, разкри той в интервю преди време.

След това отваря успешно заведение, което оцелява и по време на пандемията. Върти го със съпругата си и точно когато е най-щастлив, преживява тежък исхемичен инсулт на 24 февруари миналата година. Само бързата намеса на докторите го връща от онзи свят. Ударът го покосява, когато той пазарува в магазин „Метро“. Вади да плати и в един момент ръцете и краката му отказват и той се вдървява целият.

,,Имах чувството, че ми дърпат щепсела от контакта и съм дотам. Персоналът на магазина действа супербързо и това всъщност ми спаси живота. В болницата съм бил в много тежко състояние. Казали са на Катя, че съм получил тежък исхемичен инсулт и не дават гаранция, че изобщо ще оживея, а ако това се случи, ще съм зеленчук и ще имам проблеми или c главата, или с половината тяло“, разказа преди година Миро пред „Галерия“.

След това докторите установяват, че всичко е дошло от сърцето, което работело само с 23 процента от капацитета, защото било увредено от остра вирусна инфекция. Известният кардиолог д-р Иво Петров го уверява, че се е разминал на косъм и си е говорел с Господ.

„Късметът е огромен. Някой от екипа на д-р Петров ми спомена, че от 1500 пациенти с тежък исхемичен инсулт като моя миналата година са оцелели едва 7 човека, но всички са с трайни увреждания на мозъка или на крайниците, а аз оцелях“, радваше се риалити героят. След инсулта Миро пие 12 различни лекарства и ходи на рехабилитация на шест месеца. Старае се да не се претоварва, спазва всички препоръки на докторите и дори започва да тренира до фаталния инсулт, който го отнася завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжна история

    30 4 Отговор
    Тоя Миро имаше чар..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 др Гей Билтс

    12 23 Отговор
    А дали е бил ваксиниран?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тра-ла-ла

    15 6 Отговор
    Е ми живот! Какво да го правиш?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Скептик

    16 11 Отговор
    Бог да го прости, но не виждам с какво тоя е толкова важен, че през ден през два да ни информирате.
    Това, че участвал в пошло предаване, изобщо не го прави никакъв. Човек, който през живота си няма един ден трудов стаж, да ми го навирате в очите си е нагло и чалгарско.
    И ако не искате да пишат лошо хората, не им давайте повод. А не да пишете за тоя-ня и после да триете 9 десети от коментарите.

    Коментиран от #10, #12

  • 9 поклон

    19 1 Отговор
    работливо и свястно момче! поклон!

    за грозните коментари думи нямам


    бъдете добри и смирени!

    Коментиран от #11

  • 10 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Скептик":

    Много умно и сериозно изказване . За този човек разбрах тези дни . Това шоу никога не съм го гледал . Та затова този Неми е познат . От едно шоу и ведна га вип персона и звезда .
  • 11 Гост 666

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "поклон":

    Добре ще опитаме но за хора който са известни от , едно пошло задръстено шоу неми , дреме . Лека му пръст на тоя нейзвестна до преди няколко дни по не за мен човека гледаш само филми и музика по тв .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ПЕНКО

    3 5 Отговор
    ИМАМЕ ТОЛКОВА ДЕЦА СИРАЦИ В ДОМОВЕ ,ЧЕ МИРО НИ Е НАЙ-МАЛКАТА ГРИЖА !!!!!!!!!