Last news in Fakti

23 Май, 2021 16:55 3 345 6

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара

  • бизнесмен-
  • пари-
  • абитуриенти-
  • колежани-
  • 1000 долара

Призова ги да дарят половината

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара - 1
Снимка: shutterstock

Американски бизнесмен и филантроп от щата Масачузетс даде много повече от мъдри съвети на завършващите местен колеж младежи по време на речта си пред абсолвентите вчера и раздаде на всеки от випуска по 1000 долара, предаде АП.

Абсолвентите получили по два плика с по 500 долара.

Робърт Хейл - главен изпълнителен директор на "Гренайт телекомюникейшънс" каза пред младежите, че половината от подаръка е за тях, а другата половина - за да бъде дадена на организация или човек, които се нуждаят повече от тези пари.

Студентите и родителите им избухнаха в аплодисменти на провежданата на открито церемония на стадиона в Куинси, на 16 километра южно от Бостън.

Почувствах се поласкан и почетен, когато преди няколко месеца ме помолиха да говоря, каза Хейл пред "Дъ пейтриът леджър". Като че ли тези деца нямаха достатъчен повод да празнуват, затова исках да им помогна да го направят.

Хейл, който е собственик и на строителната компания "ФоксРок пропъртис" е известен с щедростта си и подкрепата на организации, занимаващи се с изследванията и лечението на раковите заболявания.

Вие упорствахте по време на пандемията и нямахте възможност да празнувате през последните 14 месеца, както трябва, каза Хейл в обръщението си. Станахте свидетели как нуждите на обществото растат. А ние искахме да обърнем вниманието точно на това, посочи филантропът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    16 4 Отговор
    Ас на мойта и купих Проше Тайкан и вила в Барселоната значи сум филантропин

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИВАН

    2 7 Отговор
    Хартийки с нарисувани на тях чичковци, ама явно номера минава, щом за такива боклуци и храна ти дават
  • 5 Румчо

    0 0 Отговор
    Аз не мога защото мои те са три /Сега ще им купя от далаверите/ От кога чакам
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Ама наще робовладелци,пардон бизнесмени не мислят така