Last news in Fakti

27 Май, 2021 12:57 3 907 2

Ариана Гранде показа СНИМКИ от тайната си сватба

  • ариана гранде-
  • сватба-
  • тайна-
  • далтън гомес-
  • венчавка

Ариана Гранде и съпругът ѝ Далтън Гомес се венчаха на тайна и интимна церемония преди седмица

Миналата събота Ариана Гранде "взе назаем" безкрайната елегантност на Одри Хепбърн, като застана пред олтара, облечена в рокля на Vera Wang Haute, за да се омъжи за агента за недвижими имоти Далтън Гомес в дома си в Монтесито, Калифорния.

На специално събитие преди няколко години Ариана и Вера бяха сключили много важен договор: Вера обеща, че когато дойде моментът, тя ще създаде цялостния вид на Ариана за сватбения ѝ ден... и емблематичният дизайнер изпълни обещанието си. Крайният резултат - нежна и семпла сатенена булчинска рокля с изваяно деколте, както и открита и дълбока гледка към гърба на звездата.

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Роклята имаше прекрасен аксесоар - ръчно плисиран воал с дължина до раменете с нежен сатенен детайл на самия връх, пише модната библия Vogue.

Цялостният тоалет бе стилизиран до съвършенство от Мими Кътрел. Обеци от перли и диаманти от Лорейн Шварц бяха избрани, за да съответстват на годежния пръстен на булката - капкообразни обеци, сочещи в различни посоки - нагоре и надолу, напомнящи на ерата ѝ "Sweetnr", носеща името на албума ѝ от онова време. Значението зад формата на бижутата е важно за Ариана, тъй като представлява най-ниските или „обърнатите“ моменти в живота ѝ и как те са допринесли за това къде и коя е тя сега. Запазената марка - висока опашка и меките къдрици са дело на Джош Лиу , а естественият ѝ грим, с изваяни вежди и меки тонове, е направен от Ash K Holm .

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

Церемонията се състоя в доста интимен кръг, като по-малко от 20 близки приятели и семейство се събраха, за да наблюдават как двойката - която започна да излиза през януари 2020 г. и се сгоди през следващия декември, си казва "Да“ в стая, огряна на свещи.

Както предсказва текстът на „Thank U, Next“ („Един ден ще мина по пътеката / Хвана се за ръцете с майка си“), майката на Ариана, Джоан Гранде, я предаде на младоженеца, макар че в реалния живот тя го направи заедно с бащата на Ариана - Ед Бутера, което беше личен връх и един от най-специалните моменти за булката. Далтън Гомес, облечен в костюм на Том Форд, чакаше под цветята, окачени на тавана. След това двойката си размени сватбените обети, като си обеща да бъдат щастливи до края и влюбени завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 0 Отговор
    Куейтуй?
  • 2 Гошо

    1 0 Отговор
    Бих му го намла.. л на Грандето.