Last news in Fakti

28 Май, 2021 12:55 12 687 9

Какво се случва с Гроши 17 години след първия "Биг Брадър"?

  • гроши-
  • биг брадър-
  • светлин шевров-
  • риалити

При старта на риалити предаването Светлин Шевров-Гроши бе е един от най-колоритните съквартиранти в къщата на Големия брат

През 2004 г., за пръв път в България започна излъчването на световното риалити предаване Big Brother, в което група непознати са затворени за няколко месеца в един дом, напълно откъснати от реалността. Подобни предавания по онова време бяха напълно нови за родния ефир и приковаваха милиони пред екраните. Толкова ново и различно бе, че улиците буквално опустяваха през седмицата, когато се излъчваше нов епизод на "Биг Брадър". От няколко години шоуто вече не се излъчва в страната ни, но някои от участниците все още се помнят.

17 години по-късно Гроши е все така усмихнат и гледащ на живота от веселата му страна. Само той си знае как се справя с трудностите, но сякаш е запазил винаги доброто си настроение и шегаджийски характер. Светлин Шевров, както е името на Гроши, днес се занимава с изработване на мебели в специализиран цех, а светската страна на живота отдавна я е забравил, макар да го виждаме на снимки с фолк дивата Луна. Припомняме, че именно Гроши бе първият дисквалифициран от предаването, защото заедно с Найден се забърка в грозен скандал. Днес обаче Светлин е отговорен мъж, вървящ по своя път и изпълняващ целите си, пише Хотнюз.

Какво се случва с Гроши 17 години след първия "Биг Брадър"?



Макар и много работлив и внимателен, Гроши все пак е запазил купонжийското в себе си и често споделя във Фейсбук снимки от различни партита и събирания с близки. Неговите виртуални приятели се забавляват с пиперливите му постове и снимки, но все пак някои неща не се променят за цял живот. Когато обаче работи, Гроши е стриктен и е известен като доста добър майстор, а колегите го хвалят, че не се държи като човек, който се е записал в историята на родната риалити телевизия като бунтар.

Какво се случва с Гроши 17 години след първия "Биг Брадър"?



"Участието в "Биг Брадър" бе много важно за мен, макар че тогава бях много сдухан. Влиянието от това участие върху живота ми продължи около година, когато живеех от спечелените пари", каза преди години в интервю Гроши и добави, че в България риалити героите са станали прекалено много и затова да се живее на стари лаври не е добра идея.

Какво се случва с Гроши 17 години след първия "Биг Брадър"?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    24 7 Отговор
    Тишо и Нед направиха шоуто яко едно време
  • 2 гледал го

    26 5 Отговор
    Какъв бунтар е тоя , да пикае в саксиите на цветята защото се напил като мотика.
  • 3 Псевдоним

    34 0 Отговор
    Помня го, напи се здравата и строши бутилка водка на масата под носовете на "съквартирантите си". Изглежда се е променил към добро - работи си порядъчно, а и е вкарал тялото си във форма.
  • 4 Фершел

    11 8 Отговор
    Къф е тоа цървулан

    Коментиран от #5

  • 5 хахаа

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "Фершел":

    Сигурно си бил в ташкен тогава
  • 6 Гост

    10 3 Отговор
    Новина за някакъв нейзвестен за мен човек . Грам не съм гледал от тоя Брадър .Не съм толкова луд да гледам една тумба народ в няква къща как ядът и пият . Това е предаване за хора без работа и занимание и смисъл в живота .
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 2 Отговор
    Какво не интересува тоя кво прави и как живее .
  • 8 гост

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: а светската страна на живота отдавна я е забравил, макар да го виждаме на снимки с фолк дивата Луна. - това ми е достатъчно .
  • 9 Кпсс

    0 1 Отговор
    Тоя е е.ахти отрепката жалка хаха