Last news in Fakti

1 Юни, 2021 17:58 5 150 10

Зодиите, които са готови да вършат сериозни дела

  • зодии-
  • хороскоп-
  • силни-
  • смелост-
  • характер

Това са най-надеждните представители на зодиака

Зодиите, които са готови да вършат сериозни дела  - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите и планетите, разположени в определени образи в момента на раждането на човека, се отразяват в неговите външни и вътрешни данни. Астролозите са съставили рейтинг на мощните знаци на хороскопа, способни на всякакви постижения.

Най-силните жени

Овен

Овните притежават качества, които ги правят непобедими: упорство, постоянство, несломима твърдост. Момичетата вървят към целта си, преодолявайки всякакви препятствия, отказвайки се от много предимства, без да пестят усилия. Ето защо младите дами на Овен са успешни в бизнеса, съчетавайки лесно бизнеса и щастливия семеен живот.

Козирог

Отличителна черта на характера на Козирога е постоянството. Дамите Козирози не знаят думата „невъзможно“. Ако жените искат нещо, ще копаят земята с копитата си, но ще постигнат това, което искат. Те са уверени в своите способности, знаят как да съставят план за действие, разчитайки само на себе си и постепенно да достигнат върха.

Скорпион

Жените Скорпиони притежават удивителна харизма, която използват без пристъп на съвест. Дамите очароват околните и ги подчиняват на тяхната магнитна сила, благодарение на това, постигат целите си.

Най-силните мъже

Козирог

Тези мъже знаят как да поемат отговорност. На първо място, те имат близки хора, за които са способни на всичко. Неуспехите няма да сломят представителите на този знак. Козирозите са упорити, имат рационален ум, смъртоносна хватка и невероятна работоспособност. Мотото им е топло сърце и студен ум.

Лъв

Лъвовете са горди, но това качество е напълно оправдано. Те са амбициозни. Целият им живот е нарисуван точка по точка и всеки момент от него е посветен на полезна кауза.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са енергични и решителни, пълни със сили и идеи. В най-отчайващите ситуации се отваря втори шанс и те решават най-трудните въпроси.

На кого стихията дава сила

Въздух и Водолей

Водолеят има железен характер, въпреки цялата лекота и мечтателност. Те не могат да бъдат спрени, когато се движат към желаната цел. Те не се страхуват от промени и сблъсъци в живота. Водолеите са оптимистични интелектуалци и експерти в комуникацията, те знаят как да намерят необикновени решения и лесно се измъкват от безизходицата.

Огън и Стрелец

Стрелците са отлични специалисти в различни сфери на живота и бизнеса, решителни и последователни в действията си. Въпреки че знакът е много емоционален, трудно е да раздразните представителите му. Отлична характеристика е оптимизмът и енергията, с които те могат да заразят другите.

Земята и Девата

Това е надежден и солиден зодиак. Девите са трудолюбиви, които знаят как да пестят пари и знаят стойността на парите, поради което винаги са финансово стабилни. Те не са твърде издръжливи, но осъзнават липсата и умело се адаптират. Сред Девите има много анализатори и истински професионалисти.

Вода и риба

Рибите са много упорити и заради това си качество успяват. Те не се страхуват от трудностите, а търпението им позволява да изчакат желаните резултати. Символът е много енергичен и знае как да намери правилната мотивация. Сред Рибите има много талантливи творчески хора: актьори, художници, музиканти, писатели.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 онзи

    9 3 Отговор
    Пълни глупости. Коя вярва на зодии?.
  • 2 Отдавна

    2 0 Отговор
    Не съм се посмяла на воля, мога да го сторя това, няма го вече това не се самозалъгвайте, акълите са други, не е поради ковида...!
  • 3 Скорпион

    4 0 Отговор
    Рубриката,, всекиго по нещо "

    Коментиран от #10

  • 4 Сега, ще ви осведомя нещо

    2 1 Отговор
    Което не е по различно и се знае, излизам на терасата да подишамм чист въздух, няма как да е, на всичко мирише, но така е една тераса имам,това не е важно, минава една,, милфка,, 120 см, има крак 34 номер, с високи обувки, не токчета, едва върви,, минава покрай един босокрак младеж и го забива в очите, той не и обърна внимание, защото е грозна, ето това са,, зодиите,, знам, нищо ново не казвам, но защо мен обвиниха във всичкото това....?!
  • 5 Телец 😈

    4 1 Отговор
    А Телец къде е Събино ?
    Даже най-смотаната зодия Риби е тука...

    Коментиран от #8

  • 6 Hggfhh

    0 1 Отговор
    Ну е останала зодия коьто да не сте изброили зсичките са тук
  • 7 Лепа Брена

    1 0 Отговор
    Тази статия е дискриминация срещу раците и близнаците! Всяка друга зодия присъства! Ами змиеборецът?
  • 8 Буратино

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Телец 😈":

    Харчосва семейното имане за гурмета и мърмори, че няма повече. Няма по-катилска зодия от Телец.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Шопландец

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион":

    Само 8 от 12 зодии са тук. Няма Везни, Близнаци, Раци и крави(телец)