Last news in Fakti

1 Юни, 2021 15:28 3 676 24

Чалгата се радва на яки приходи след застоя

  • чага-
  • поп фолк-
  • изпълнители-
  • приходи-
  • печалба-
  • застой-
  • пандемия

Ето колко заработиха поп фолк звездите

Шоубизнесът изкара на мускули цялата зима заради пандемията, но за сметка на това сега се радва на богат урожай. Певците се оядоха от участия и хонорари, особено по абитуриентските балове. Проверка на "Уикенд" показа, че Деси Слава е прибрала 70 бона за месец, а колежката ѝ Софи Маринова – 55 хиляди само за две седмици. Звездите на "Пайнер" едва смогват с ангажиментите си. За разлика от тях колегите им от поп музиката масово не обявяват никакви свои участия. И при тях обаче в момента е същински Клондайк, пише сайтът Burgas24.bg.

След дългите месеци, в които заведенията бяха затворени заради пандемията, хората явно са силно зажаднели за забавления и жива музика. Това личи от заетостта на родните звезди след отварянето на кръчмите. Цели 14 участия например е имала Деси Слава само през май. Месецът на баловете се е оказал много благодатен за звездата, която компенсира с работа проблемите в личния си живот напоследък.

След като през зимата тя блесна като Макаронът в шоуто на Нова ТВ "Маскираният певец", сега може да се похвали с многобройни оферти, като не си позволява да отклони нито една от тях. Този месец например е имала участия през ден, а на 22-и е пяла на цели две места. Говори се, че хонорарите ѝ са по 5 бона на излизане пред публика, което означава, че само покрай баловете е прибрала 70 хиляди лева. Колежката на Деси – Софи Маринова, излъска блясъка си на звезда покрай участието в шоуто "Като две капки вода".

Въпреки че не се представи много добре в него, ромският славей припомни на хората за себе си в най-подходящия момент – покрай баловете. С това си гарантира касов успех по кръчмите. С парите, които е успяла да натрупа, тя може спокойно да покрие разходите на цялата си рода. Става въпрос за 55 000 лева, събрани в рамките на последните две седмици.

Това са парите от 11 участия, които ромската перла е имала след 11 май. Отделно от това са хонорарите ѝ от шоуто на Нова ТВ. В същото време се говори, че колегата ѝ Фики Стораро, който стана втори в "Капките", е имал 10 участия за месец май. Покрай баловете имало голям интерес към него, но той отклонявал някои от поканите заради съпругата си Гюлджан, която е бременна с второто му дете.

От 50-те хиляди лева, които Фики е спечелил, поне половината отиват в сметките на продуцента ми Митко Пайнера, но младият музикант не се оплаква. Той се радва и на хонорара от шоуто на Маги Халваджиян, така че с радост и спокойствие очаква раждането на бебето. Бъдещият татко от сега има солидни предложения за работа на морето през лятото. Това е най-натоварения сезон за певците и Фики вече е предупредил семейството си, че ще е плътно зает поне до септември. Джена официално има 6 участия през май.

Пайнерката е пяла в София, Велинград, Петрич, Симитли и Враца. Хонорарът ѝ е 5000 лева. Това означава, че за 31 дни тя е прибрала 30 000 лева. Разбира се, голяма част от парите са за продуцентите ѝ от "Пайнер". Снахата на "Канарите" е сред най-оборотните певици и е учудващо да има само 6 изяви. Възможно е да не са обявени всичките ѝ участия. Изпълнителката на "Яко ми е“ преди дни пусна дуетно парче с протежето на Криско – Тита, което носи просташкото заглавие "Да си траят". Преслава има двойно повече изяви от Джена. Най-оборотната изпълнителка на "Пайнер" е обявила цели 12 участия за този месец. Добричлийката вече е извила глас в повечето клубове, като остава само да зарадва своите фенове в Бургас и на Слънчака.

Нейният хонорар е 7000 лева, което означава, че за месец е заработила 84 бона. Емануела, която най-много недоволстваше заради ковид мерките, е реализирала 5 участия през май, а тези дни ще пусне плейбек на още 3 гостувания в дискотеки. Хонорарът на певицата за един ангажимент е 4000 лева, така че тя ще лапне 32 бона този месец.

Разбира се, облажването не умилостивява русата изпълнителка, която не спира да бълва ежедневно постове против мерките. Мара Отварачката се завърна отново на фолк сцената, но не се радва на особен интерес. Миньончето от Стара Загора има само едно участие за месец. Хонорарът ѝ е 5 бона, но няма желаещи заведения, които да ги плащат.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромката Софи убаво пее

    13 1 Отговор
    Само да не приказва, че едни бисери ръси, и веднага разбираш че е с мааааленско образование!
  • 2 Кую

    17 0 Отговор
    Мазута не потъва.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чалгата, знаете ли

    8 1 Отговор
    На какво ми прилича, на панаиржийска стомна, която не издава звук, винаги на такива случвах, не съжалявам, по добре е било....дразни..... идва ти да я,, счупиш,,...!
  • 5 "Участия през ден"

    12 0 Отговор
    означава 15 дни в месеца на работното си място? Останалото време "хоумофис". За 70 на бона. Това са само официалните приходи. Леле-леле. Със здраве да си ги ползва. А други да се замислят за неплатените данъци на амбулантния търговец на чорапи. 😉
  • 6 Последния Софиянец

    9 2 Отговор
    В тази статия се преувеличава .Няма ги вече тия бакшиши от едно време.

    Коментиран от #13

  • 7 лют пипер

    8 0 Отговор
    просташкото заглавие "Да си траят" НЕ САМО ТОВА Е ПРОСТАШКО,АМА ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ. ПРОСТОТИЯТА Я Е НАЛЕГНАЛА.
  • 8 Прогноза!

    2 2 Отговор
    Чалгата ще се радва на особено яки приходи след 11 юли...
  • 9 Да бе

    6 0 Отговор
    Леките каки дето се радват на микрофона се сетили, че им се "работи" и закършили кокъла...от скука де.
  • 10 Чалгария обича кючек

    4 4 Отговор
    Така, така само чалга, силиконови джуки и млечни жлези, Рашков да прави Белене, а не фалшив алкохол😂😂Фигуранта по джапанки и къси гащи с вдигнат юмрук с едната ръка, другата с кебапче,призовава*Айде наш,те нападайте"😂😂 Министърът на културата представя нови модели ковчези, финансовия събира пред президентството дарения за допълнителните заплати на депутатите.Тошко Африкански показва пред НС нови номера от познатата игра "тука има, тука нема",Манолова в екстаз пред многохиляден митинг крещи"Връщам всички пари, които ми е дал Божков в полза на нашите мутри" А Нинова пише тайно писмо до путинко, че революцията победи и отново ще сложи звездата на Партийния дом! Всички ученици задължително ще учат на руски, а на майчиния език само в къщи!ВЕНСЕРЕМОС!😂😂😂😂

    Коментиран от #24

  • 11 Гост

    4 0 Отговор
    А,ДАЛУ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ТИЯ ,,ЗВЕЗДИ,,..........УЖАС
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дамм...

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Хонорар бе, Софиянецо! За хонорарите говорят. Бакшишите са отделно - тях никой не ги знае колко са. 😉
  • 14 Чалгаристан

    8 0 Отговор
    Чалгарска държава, чалгарска-мутренска култура и чалгарска народ
  • 15 Факт

    3 0 Отговор
    По данни от ной и нап!?
  • 16 Радио,,Алкохолина

    4 0 Отговор
    Наздраве на КОМПАНИЯТА !.....
  • 17 Бугаре

    8 0 Отговор
    Няма спасение за този народ простия невежа е обречен да изчезне.
  • 18 Счупена стомна с мустаци

    2 0 Отговор
    Много харесвам кючек, особено някой обратен да го врътне...!
  • 19 ГЕРБ

    3 0 Отговор
    Данъчните да не спят
  • 20 Behemoth

    6 0 Отговор
    Чалга нация! ха-ха...ша са управим!
  • 21 Западняк

    4 0 Отговор
    Тия "елитни" компаньонки струват 100 евро за цяла вечер и при това можеш да си правиш всичко с нея... Какви яки приходи какви...?
  • 22 аха

    2 0 Отговор
    На прост народ - дай му люти кюфтета и чалга...
    Във Виена слушат валс и ядат виенски шницели...
    Къде сме ние, къде са те? Боже, Боже, опази!
    Ние не сме за Европейски съюз, ние сме за Анадолски съюз!
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    Едната 70 бона, другата 55. НАП ще се сетят ли да проверят данъчните декларации на тези каки?
  • 24 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Чалгария обича кючек":

    Когато учениците учеха руски, чалгата беше забранена. Разрешиха я онези, които държаха не само да учим английски, но и да навлезат думите му в българския.