3 Юни, 2021 12:53 4 128 9

Мистър България 2009 направи предложение за брак по холивудски (СНИМКИ)

  • мартин мартинов-
  • мистър българия-
  • предложение-
  • предложение за брак-
  • годеж

Мартин Мартинов падна на едно коляно пред избраницата си в изискан ресторант във Флорида

Всеки, който някога е гледал романтични филми, познава онази тривиална сцена, неизменно присъстваща в този жанр, в която главният герой пада на едно коляно пред любимата си в луксозен ресторант, изважда малка кутийка с диамантен пръстен от вътрешния джоб на сакото си и ѝ предлага брак на фона на бурните аплодисменти на останалите посетители. Благодарение на холивудските ленти, вдъхновили немалко хора да постъпят по сходен начин, този сюжет вече може да се види не само на големия екран, но и в реалния живот, както преди ден доказа и носителят на титлата "Мистър България" - Мартин Мартинов, отправил към половинката си най-важния въпрос, който един мъж може да зададе една жена, пише ife.dir.bg.

"Обичам те толкова много, Ванели Божкова! Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си, опитвайки се да те накарам да се усмихнеш. Ти си моят ангел", гласи посланието на най-привлекателния мъж у нас за 2009 г. към галерия от изображения, запечатали специалния момент между двамата, случил се в изисканото заведение в Палм Бийч, щата Флорида, където работи той.

Публикация, споделена от M A R T I N M (@martinmartinov)

На един от кадрите се вижда как Мартин коленичи до избраницата си, носеща черна вечерна рокля с тънки презрамки, слагайки впечатляващо бижу на безименния ѝ пръст. Следващият разкрива как в изблик на щастие, блондинката е прегърнала силно годеника си, след като вече му е казала заветното "Да". Върху масата до тях вече има отворена бутилка шампанско и две чаши, в които се отразяват пламъците на запалените свещи, допринасящи за цялостната атмосфера значимия момент.

Мартинов и Божкова са заедно вече повече от година, или поне от тогава датират първите им общи снимки, публикувани в социалната мрежа.

След като си тръгна като победител в най-престижния конкурс за красота у нас, Мартин изгради шеметна кариера както на модния подиум, така и пред фотографския обектив, която в даден момент успя да напусне очертанията на нашата държава, осигурявайки му редица ангажименти в чужбина. Пет години по-късно той прекрачи прага на най-прочутата къща на родна почва, намираща се в Нови Хан, ставайки част от риалити предаването "Big Brother".

Днес обаче е далеч по-вероятно човек да го засече из улиците на Ню Йорк, отколкото по тези на София, защото той от години живее в Съединените американски щати, където в миналото го отвежда любовта му към Теди Бургазлиева, за която дори бе сгоден.

По онова време тя вече се е установила в Америка, затова му отправя покана и той да стори същото. Така Мартин прекосява океана, но връзката им приключва преди двамата да се изправят един до друг пред брачния олтар, а причината е, че и двамата са крайно ревниви.

Въпреки раздялата им, той остава в САЩ, където и досега живее и работи. Това, разбира се, не е проблем за плевенчанина, понеже от 18-годишен се издържа сам. Първоначално се опитва да пробие в киноиндустрията, но не след дълго тази му амбиция остава зад гърба му.

В момента той прекарва по-голямата част от дните си в Голямата ябълка, като там отговаря за доброто настроение и уюта на посетителите в един от най-популярните и луксозни френски ресторанти, сред чиито клиенти са множество световни звезди, познати от големия екран, които обичат често да го посещават. Именно пред заведението през 2019 г. Ума Търман дари Мартин с внезапна целувка по бузата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 0 Отговор
    Да са живи и здрави ! Само да не стане 3 дена иху, а после тихо ? Пепел ми на устата !
  • 2 Средна хубост е тоя

    3 2 Отговор
    Моята жена какъв пичага си има за съпруг,мистър Пич му викат в квартала,честно!

    Коментиран от #8

  • 3 любител

    8 2 Отговор
    само не разбрах как може тази грозотия да бъде избрана за мистър Б-я това е живо извращение.та в него няма и нищо българско.
  • 4 Знаеш колко ме

    10 1 Отговор
    Интересува това ?
  • 5 Егати

    1 2 Отговор
    ,какъв подробен преразказ по картинка...
  • 6 15 годишен

    2 1 Отговор
    И какво да направя сега.....!
  • 7 мистър

    1 1 Отговор
    зЕблю
  • 8 Дядо Мъдю

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Средна хубост е тоя":

    А твоята съпруга какъв мъж има?
  • 9 Тра-ла-ла

    3 1 Отговор
    И друг път съм чувал този израз, който много ме озадачава! Какво значи: Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си ??? 🤔🤔🤔