Last news in Fakti

6 Юни, 2021 07:00 6 331 0

Вашият хороскоп за днес, 06.06.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за постигане на резултати за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 06.06.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много по-благ и по-спокоен ден, тъкмо за разходки. Полята, планините, реките, всичко ухае и мами навън, не чакайте и не се излежавайте, обувайте маратонки и тръгвайте.

Телец

Щастието и успехът се състои в това да прекарвате живота си по вашия собствен начин. Бъдете себе си. Никой не може да ви каже, че го правите погрешно.

Близнаци

Винаги е по-добре да бъдеш в първото стъпало на стълбата, която искаш да изкачиш, отколкото на върха на друга, която не искаш.

Рак

Животът е прекрасен, а ако не изглежда такъв точно в този момент, направете го. Винаги има за какво да се зарадвате, какво да оцените. А днес е ден за награди от съдбата.

Лъв

Ден за постигане на резултати, а това значи - изпълнете обещанията, които сте дали, дори и позабравените. Отмятайте, освобождавайте, полетете.

Дева

Когато другите се държат зле с вас, тръгнете си, усмихнете си и продължете да бъдете себе си. Не позволявайте нечия язвителност да промени човека, който сте.

Везни

Един от най-възнаграждаващите моменти в живота е когато най-накрая намерите смелостта да оставите онова, което не може да промените.

Скорпион

Може би нещото, от което се боите, е точно онова, което трябва да направите. Понякога животът е тъкмо това – да рискуваш всичко за мечта, която никой друг не може да види освен теб.

Стрелец

Обръщайте внимание на малките неща, защото когато започне да ви липсва „доброто старо време”, имаш предвид преди всичко малките неща, като например просто да се посмееш с някой специален човек.

Козирог

Покажете любовта си, не се притеснявайте. Всяко чувство има място и заслужава да бъде уважавано. Не се притеснявайте да бъдете такива, каквито сте.

Водолей

Правете дълги разходки. Отдавайте се на хубави дълги разговори. Обръщайте внимание на момента. Пребройте нещата, които имате, а не онези, които ви липсват.

Риби

Ако направите една стъпка и след нея друга, ще бъдете изненадани от това колко далеч можете да стигнете от точката, която сте смятали за крайна. Вървете!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА