Last news in Fakti

6 Юни, 2021 15:44 8 274 18

Любо Нейков оцелял при зверска катастрофа

  • любо нейков-
  • катастрофа-
  • шофьор-
  • актьор

Актьорът се разминал на косъм от смъртта

Актьорът Любо Нейков неотдавна преживял тежък автомобилен инцидент край Велико Търново. Ужасната катастрофа, в която помлял автомобила си до неузнаваемост, белязала живота му. Комикът се разминал на косъм само с леки наранявания, но решил оттук нататък да дава курбан за свое здраве на близки и приятели, каквато е традицията след подобни повратни моменти, пише вестник Ретро.

Любо, който е жури по заместване в „България търси талант“, обичайно се възползва от услугите на личен шофьор за придвижването си в София. Същият кара и дъщеричката му Ани до скъпото частно френско училище, където тя учи. Когато има пътувания в провинцията обаче, комикът сяда зад волана на джипа си сам. Най-често той минава маршрута от столицата до родния си Червен бряг, където все още живее неговият баща Иван. Пенсионерът не пожелал да се премести при сина си и семейството му в столицата и след смъртта на съпругата си.

Цеца – майката на актьора, почина внезапно навръх Благовещение през 2018 г., малко след като отпразнува 70-годишния си юбилей. Любо тежко преживя личната загуба, която го сломи напълно. Нейков все още не е превъзмогнал и смъртта на своя брат, който пък си отиде твърде млад от инфаркт.

Актьорът пое грижите за своята племенница Ина, за чието обучение помогна. Към момента младата девойка е акушерка в „Майчин дом“ и живее в свое жилище в столичния квартал „Овча купел“ заедно с годеника си. Тя обаче редовно гостува в дома на своя обичан чичо, който е като неин втори татко.

Той се е погрижил да я обезпечи и финансово. Не е тайна, че Любо е сред най-скъпоплатените звезди у нас, а от десетилетие насам е и крупен бизнесмен. Заедно с ортака му Евтим Милошев печелят не само от продуцентска дейност, но и от недвижими имоти.

След известно отсъствие от екрана Нейков се върна триумфално в тв ефира. Зрителите го гледаха в ролята на зам.-министър на здравето в последния сезон на „Откраднат живот“ по Нова телевизия, а едновременно с това започнаха и новите епизоди на „Комиците“ по Би Ти Ви. Любо влезе и по заместване на мястото на Любен Дилов-син в журито на „България търси талант“. Хонорарите, които прибирал, били колосално високи, но актьорът не профуквал нито стотинка от бюджета си напразно. Почти всичко той инвестирал в имоти, които отдавал под наем, за да има постоянно доходи в моментите, в които не е в апогея си на малки я екран.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТКЗС

    34 17 Отговор
    Прасе с късмет 😁
    Щастливо прасе с джип и личен шофьор 😁🎃🇻🇳🚾
  • 2 Фершел

    28 19 Отговор
    И тоа глиган го направихме милионер само яде и с_ре добитъка
  • 3 ЗА КАТАСТРОФАТА

    22 4 Отговор
    ДВА РЕДА,А ЗА ИМОТИТЕ НА Л.НЕЙКОВ ЦЯЛА ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ😀„ТРАГИЦИТЕ” ДА ПЛАЧАТ!
  • 4 глоги

    17 4 Отговор
    комикът сяда зад волана на джипа си сам. ЗАД ВОЛАНА ДВАМА НЕ МОГАТ ДА СЕДНАТ. БАЦЕ СЪЩО СИ КАРА ЖИПА САМ,АМА НЕ УЧИ В СКЪПО ЧАСТНО ФРЕНСКО УЧИЛИЩЕ.
  • 5 Събкее

    28 1 Отговор
    Би ли пояснила, коя катастрофа е зверска и какво означава, че много нови думи се навъдиха, пък аз съм малко захлупен... Ма то зверовете не съм чувал да правят катастрофи а пък и с какво?

    Коментиран от #6

  • 6 Асан

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "Събкее":

    Зверска е тая катастрофа с глиган 😁🎃🇻🇳🚾

    Коментиран от #10, #13

  • 7 Комедианта

    17 7 Отговор
    Много хейт в тая държава.
    Любомир Нейков си вади парите с талант и труд
    Вадете и вие такива пари
  • 8 Ненка

    11 3 Отговор
    Щото има естествени еърбеци, затова оцелява.
  • 9 предвидливост

    8 3 Отговор
    Съвсем навреме си е имплантирал въздушна възглавница.
  • 10 Верно бее

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Асан":

    Асане не се сетих бее. Нали казах, че съм малко захлупен. То глигана си е баш дзвер.
    🤔🤔
  • 11 Kjjjj

    2 0 Отговор
    В случай звяра каран от шофьора на въпросният джип ли е ако не са могли да го държат и са го изтэрвали и станал дзверска катастрофа може
  • 12 Истината

    4 1 Отговор
    Глиги колко задни части олиза на властимащите,само и само да не го докопа за рекет мафията,нямате си напредстава.
  • 13 Ей асане

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Асан":

    Евала за коментара пич🤣

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Асан

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ей асане":

    Язък за шофьора на джипа остана сега без работа 😁🎃🇻🇳🚾
  • 15 Асан

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ей асане":

    Пускайте сега смс-и на туй прасе за нов джип да не заслабне като ходи пеш 😁🎃🇻🇳🚾
  • 16 Сега му

    1 0 Отговор
    се е разминало, но килограмите му ще го убият.
  • 17 леле КАКО

    1 0 Отговор
    Много му е голям еърбега на Любо. И точно той го е спасил явно.
  • 18 Тони Нейков

    6 0 Отговор
    Слушайте завистливи чудовища братовчед ми Любо Нейков на който всички се подигравате си има проблеми за това е по едър вие сте запомнили ролята му в Столичани в повече. Хора просто такава му беше ролята!!! И пак ви казвам престанете да го плюете има здравословни проблеми!!! Но си е един от най добрите актьори в българската медия!!! Бъдете здрави 😃😃😃