Last news in Fakti

7 Юни, 2021 08:11 6 260 20

Грандиозен финал на първи сезон на "Забраненото шоу на Рачков"

  • финал-
  • забраненото шоу-
  • димитър рачков

Пред погледа на зрителите избраха победителка в конкурса „Мис Рачков“, а накрая водещият обяви предстоящия втори сезон на шоуто през септември в ефира на NOVA

С грандиозен финал завърши първият сезон на „Забраненото шоу на Рачков“. В последния епизод на предаването темата бе „Нека да е лято“, а на сцената излязоха Гала, Братя Аргирови, Йордан Йовчев, Любо Ганев и северномакедонските сензации Александър и Дац.

Пред погледа на зрителите избраха победителка в конкурса „Мис Рачков“, а накрая водещият обяви предстоящия втори сезон на шоуто през септември в ефира на NOVA.

Първи гости на големия финал бяха Братя Аргирови, които тематично поздравиха публиката с песента „И замириса на море“, а след това заеха мястото си в журито на конкурса „Мис Рачков“.

Към тях за оценки на шестте финалистки се присъединиха и Гала, Йордан Йовчев и Любо Ганев. След няколко забавни кръга с различни предизвикателства към претендентките за титлата, короната получи Полина Петкова.

„Чувствам се страхотно! Много се радвам! Много е готино!“, развълнувано каза Полина Петкова, първата носителка на наградата „Мис Рачков“. В конкурса, който започна в социалните мрежи на предаването, се включиха над 1200 момичета от цялата страна, които в продължение на няколко месеца изпращаха своите снимки.

Специално за зрителите на NOVA и гостите в студиото на „Забраненото шоу на Рачков“ олимпийският медалист и спортна легенда Йордан Йовчев изпълни съчетание на успоредка. Освен страхотни оценки и искрени коментари към участничките в конкурса, телевизионната водеща Гала и бившият волейболист Любо Ганев отговориха с чувство за хумор на всички въпроси и предизвикателства на водещия. Във финалното предаване зрителите видяха и култови моменти и емблематични откъси на водещия от целия изминал сезон.

Черешката на тортата на големия финал бяха северномакедонските звезди Александър и Дац, които изправиха на крака публиката с хита си „Корона, чао“ и поднесоха специални подаръци на Рачков - „любовен паспорт“ и авторска книга. „Много ни харесва предаването и конкурсът „Мис Рачков“ Всички момичета бяха страхотни“, споделиха изпълнителите за „Забраненото шоу на Рачков“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бен Хур

    49 7 Отговор
    Единственото грандиозно в това “шоу” е простотията..
  • 3 Дано

    37 7 Отговор
    да няма следващ сезон. Гнус.
  • 4 Боже, грандиозен финал

    17 3 Отговор
    Няма, какво да се гледа,, порно вече го знам наизуст, затова.... това гледах, между другото, видях бебето на Хари, вече прилича на тъща. му...!
  • 5 Асан

    26 4 Отговор
    Забранил съм го отдавна туй леке Храчков 😁🎃🇻🇳🚾
  • 6 ТКЗС

    19 3 Отговор
    И Мара Игнатова му тегли шута 😁🎃🇻🇳🚾
  • 7 Станимир Петков

    23 4 Отговор
    Не ми харесва въпросното предаване,едни и същи скечове от най-набедения актьор в България,скучно,просташко....идея нямам колко хора го гледат,но повечето познати около мен са на същото мнение като мен.....Голяма трагедия!Силно се надявам да няма не само 2ри сезон,но и самото предаване!
  • 8 Гост

    23 4 Отговор
    А дано тази простотия не се връща на екран .
  • 9 вуйна

    22 4 Отговор
    Изтъркано,банално,пълно със стари вицове и смешки!Тотална скука!!
  • 10 Наблюдател

    7 9 Отговор
    50% от бг мъжете признават че гледат... турски сериали ! 😀 Ей това е отврат!
    А за Рачков : Продължавате да го плюете, но продължавате да го гледате.
  • 11 Мюмюн

    4 2 Отговор
    Ас пак са кефих на тез муми, дет кат излизаха ут завесити да са представляват...ама как саму са кълчотеха, как убикаляха кат атове и мятаха скрити гюбеци, пу идно времи си викам чи тез са ут нашиа джинс. Пуказаха на тез хора ут публиката как са прай да тарсиш извистнуст. Убачи...кат ма зърна мойто Айша чи зяпам тез топалки, такваз тучилка ми игра зат врата, чи звизди искочиха ут зъркелити ми...ощи ма боли. Знае чи можи да я сменя с некоа пу млада убавица и си пази пузициата мойто жина.
  • 12 зрител

    12 4 Отговор
    Изключително глупаво предаване, пошло, елементарно и хумора липсва като цяло. Не вярвам да има втори сезон.

    Коментиран от #14

  • 13 Забраненото шоу...

    12 4 Отговор
    ...на Рачков само ще се... Забрани...-от простотия,тъпотия,шаблонизъм и негледаемост...!!!
  • 14 Help Credisimmo

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "зрител":

    Ти не вярваш ,но Халваджиян и Бохосян вярват.
  • 15 Шоуто

    2 1 Отговор
    ще бъде добро с друг водещ. Рачков много преиграва. В Капките го е водил Зуека. Оказва се, че Звукът е талантът.
  • 16 Стойчу

    1 1 Отговор
    Много ли съм,, интересна,, жакузиту не ти ли стига....?!
  • 17 Българи и хумор

    0 0 Отговор
    Разбрахме, вие сте сериозни и умни, Рачков - тъп и лигав. Но за всеки случай го напишете под всяка една статия свързана с предаването, да не си помисли някой, че го харесвате. Или любимото ми: "Оф, не знам кой гледа тази простотия". Е, аз я гледам и ще продължа. Сега си отговорихте на въпроса. Всичко е точно, аз ще гледам, вие - не. Колко лесно било.
  • 18 модулен модуС

    2 0 Отговор
    Тази МИС РАЧКОВ ще бъде ли поръчана за лично ползване на Вожда от Банкя ? Като нищо ще е повече от 5 000 лева , дадени за Маги Бадер !
  • 19 Бургазлия

    0 0 Отговор
    Грандиозно беше първото шоу. След това вече си беше изстиквачка. Яко са си смукали пръстите сценаристите.
    Митко, градски, другия сезон помоли Слави и компания да ти помогнат за сценария. Нещо куца и явно са сценаристите ти.
    Успех !
  • 20 Magi

    1 0 Отговор
    Братя Халваджиян изпускат юздите на шоу бизнеса! Приближени до шоуто твърдят, че макар и да не е избран за водещ, Зуека е бил поканен като гост в Забраненото шоу на Рачков, но отказал участие, тъй като вече не желаел да се асоциира с примитивните шеги, характерни за българската телевизионна комедия.За Маги, това не е единствената загуба - той загуби почти целия си екип, включително сценаристи и екип гости от първия сезон на шоуто след поредица неуредени въпроси относно организацията в предаването!!! Халваджиян заяви, че е толкова голям, че може да вдигне телефона и да извика всяка българска звезда да му гостува. С това обаче изглежда, че продуцентът сериозно е надценил способностите си, защото самата ромска перла на българската музикална сцена Софи Маринова неколкократно му е отказвала и е категорична, че няма да вземе участие в "Маскирания певец" , който предстои. А на зрителите остава само да се насладят на това, което предстои, защото може би ще е последното, което телевизията ще одобри предвид падащия рейтинг.