7 Юни, 2021 13:54 8 494 14

Мъжът на Петя Дикова се уреди с шефски пост

  • петя дикова-
  • шеф-
  • работа-
  • илиян любомиров-
  • панел-
  • на кафе

Илиян Любомиров се оттегли от ефира и заработи в голяма компания

Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете ѝ деца са в недоимък с едно майчинство и помощите за безработни, които взима бащата в семейството – Илиян Любомиров, време е да се успокои. Бившият панелист на Гала е започнал добре платена работа като директор в една от най-успешните рекламни агенции в България, пише "Уикенд".

Илиян Любомиров, който доскоро се изявяваше като поет, е заменил стихоплетството с работа за големи корпоративни клиенти. Това е станало още докато е работел в шоуто "На кафе" на Нова телевизия, от което го освободиха преди близо година. Или поне така е отбелязано в кратката му визитка, поместена на сайта на агенцията. В нея е написано, че "сега Илиян е ко-водещ в едно от най-известните български сутрешни тв предавания". Информацията очевидно не е актуална, тъй като Любомиров не работи във въпросното шоу от юни 2020-а. По някаква причина той не е поправил визитката си в съответствие със съществуващата към момента ситуация. Това обаче едва ли има кой знае какво значение за неговите клиенти, сред които могат да се видят имена на солидни световни компании и организации, включително УНИЦЕФ. Важното в случая е, че младият поет е намерил добра работа, с която да издържа жена си и двете си деца. Той е творчески директор на агенцията.

В същата фирма работи и бившата журналистка от bTV Боряна Гидикова, която преди години водеше обедните новини на телевизията, а после работи във формати като "Биг Брадър", "Къртицата", "Хелс Китчън", "Кошмари в кухнята" и "Часът на мама". Тя е директор продажби в агенцията. Партньор в нея пък е режисьорът Кирил Киров, който е свързан с програмите на Маги Халваджиян "Х Фактор", "Като две капки вода" и др. Нищо чудно самият продуцент от арменски произход да е ударил едно рамо на младия татко Илиян, за да започне новата си работи извън телевизията.

Любомиров имаше доста фенки като поет, пред който открито признаваше своята слабост към пищните женски деколтета. Тогава той се представяше с псевдонима Августин Господинов. Почитателките обаче рязко започнаха да се оттеглят от него, когато стана ясно, че плейбоят е пристанал официално на Петя Дикова. Още по-слаб стана интересът към Любомиров, когато се разчу, че дъщерята на Аня Пенчева ще го прави баща. За щастие, тогава той вече работеше при Гала в "На кафе". Според слуховете, заплатата му е била 3500 лева на месец – сума, напълно достатъчна за младото семейство, особено когато към нея се добавят и парите, които печелеше бъдещата по онова време майка като водеща в конкурентната телевизия.

В началото на миналото лято обаче стана ясно, че поетът вече няма да се появява на екрана. Въпреки това половинката му не се притесни да роди и второ дете от него, а много хора се чудеха как се издържа младото семейство. Говореше се, че пари на младите давал бащата на булката Сашо Диков. Но ето, че месеци по-късно истината става ясна – от поет Любомиров е станал практик и е сменил римите с бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евро Дикоф

    28 8 Отговор
    Пак с връзките на корумпирания си и поръчков баща, и пак Гешеф и виновен.
  • 2 Ако се е обесил

    12 5 Отговор
    Повече щеше да ме зарадва ...
  • 3 Да ама Тя е шията

    6 3 Отговор
    Той е обикновенно шефче
  • 4 русенец

    19 2 Отговор
    В Булгар**тан е така - имаш вуйчо владика , ставаш поп. Способностите са без значение.
  • 5 Дикова е тластуга

    6 2 Отговор
    Дали мо става
  • 6 глоги

    10 4 Отговор
    Любомиров имаше доста фенки, като поет, пред които открито признаваше своята слабост към пищните женски деколтета. ВРЪЗКИ,МАЙНА,ВРЪЗКИИИ,КАЗАХ! С ТРИ БОНА И ПОЛОВИНА ЗАПЛАТА Е ВЕЧЕ НЕЩО,А ВИЕ СИ ВЗИМАЙТЕ 504 ЛЕВА,ОСТАНАЛИ ОТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТКА СЛЕД ДАНЪЧНИТЕ ОТЛАГАНИЯ И ПРЕГЛЪЩАЙТЕ САМО БОБ ЧОРБА И ФАСУЛЧЕ С МАЗНОТИЯ. ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ-СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЕРВА.
  • 7 Мануил

    3 9 Отговор
    Петя Дикова е сладурана. Да е жива и здрава на баща си!
  • 8 баба яга

    12 1 Отговор
    Оххх. Отдъхнах си . Тъкмо бях пред инфаркт да го мисля денонощно има ли парички за хлебец горкия?
  • 9 ,, красива и умна,,

    6 2 Отговор
    Като родителите си, как го намери тоз красавец, сигурно чрез Интернет.....!
  • 10 Гост666

    8 0 Отговор
    Ей кво от това . Нито ме интересуват тези двамата ,нито искам да ги знам . Да очакваме ли другия път колко пари взима . Или как се е докопал до поста. Колко е донесъл за да се до драпа до поста , или какво е дал в замяна .
  • 11 Един от многото

    4 2 Отговор
    Със сигурност и Петито е ударила едно....."рамо"
  • 12 Едно време ако имаше гомногото

    2 1 Отговор
    Интернет, колко лесно щеше да ви бъде.... нямаше да се лутате с братовчеди, баби и стари дядовци.. но нямаше много кереч, та да скрие те таласъм ските си физиономии..!
  • 13 Анонимен

    5 0 Отговор
    То такива като тия това правят цял живот - уреждат ги, после се уреждат и после се уреждат още малко и пак от начало. А простосмъртните да се оправят както могат.
  • 14 Гост

    2 0 Отговор
    Жалки протежета