Last news in Fakti

7 Юни, 2021 15:25 4 663 11

Черната Златка заговори за раздялата с Кирил Танев

  • черната златка-
  • златка димитрова-
  • любов-
  • кирил танев-
  • раздяла-
  • нов мъж

Моделът разкри, че вече има нов мъж до себе си

Бургазлийката Златка Димитрова за пръв път проговори за раздялата си с фитнес инструктора Кирил Танев. До този момент имаше много слухове, но нито плеймейтката, нито Танев разкриваха истината.

От думите на Златка стана ясно, че последните месеци на връзката ѝ са били много тежки. Имало лъжи, криене и ултиматуми. Тръгнала си, за да бъде оценена, обясни тя пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова ТВ. Златка Димитрова разкри и друга интересна подробност – вече има нов мъж до себе си.

„Тя е бивш плеймейт, но е контрапункт на тези момичета”, представи я Мон Дьо и анонсира, че това е първото нейно интервю за последните 4 години. Досега бургазлийката отказваше да говори за личния си живот, да дава интервюта и се опитваше да избяга от образа на Черната Златка, който изгради преди години.

„Аз съм си все същото обикновено момиче, но с малко повече научени житейски уроци и с доста сериозен багаж в сърцето. Хората не знаят, че съм доста емоционален и чувствителен човек”, казва тя в началото на интервюто направено от красива хасиенда в Созопол.

„Златка Димитрова има съвсем обикновен живот, на нея също ѝ се случват тревоги и радости, с тази разлика, че повечето от тях не мога да ги запазя само за себе си. Хората с времето харесват все повече чувствителните и открити хора”, допълва бившата плеймейтка.

Тя разкрива, че е имала прекрасно детство въпреки че е живяла в семейство на разведени родители. Мечтата ѝ била да стане лекар. Златка споделя, че баща ѝ, когото загуби, докато бе в „Биг Брадър”, често се връщал в спомените и говорила с него насън. Искала да му каже „Прости ми! Обичам те!”.

Твърди че не се срамува от предишното си лице, трябвало е да измине този път и да си вземе своите уроци. При нея трансформацията настъпила по естествен начин. За нея провалът не съществувал, а това бил само път към успеха. Най-трудно ѝ било да не бъде толкова доверчива и всеотдайна, особено към хората, които не заслужават.

„Много съм се сблъсквала, много съм страдала и плакала”, разказва Златка Димитрова. Категорична е, че не може да свикне с лицемерието и лъжите. Определя се за човек със силно изразено чувство за справедливост. Погнусена е от лъжите, които са написали за нея. Една от тях гласяла: „Златка Димитрова уби детето си!”.

„В крайна сметка ги осъдих. Това бе моето първо дете, което родих мъртво. Писанията бяха много грозни. Срина ме не само психически, но и физически”, връща се в най-трудния си период бургазлийката.

Бургазлийката говори и за любовните си несполуки. За мъжете е научила, че трудно могат да живеят със силни жени, не можели да си потъпчат егото. „Едно от най-трудните ми решения е да тръгна без да съм била готова. Тръгнала съм си, защото така ми е казало моето сърце – че там не ми е мястото. Аз съм много търпелива, но кажа ли край – е истински край. Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната ми битка. Последната такава победи моето съзнание”, споделя Златка и казва, че търси своята перфектна половинка, с която ще бъде като един пъзел.

С бащата на детето ѝ Миро били в отлични отношения, но последната ѝ връзка – с фитнес инструктора Кирил Танев била много трудна, особено в края ѝ. „Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си ще му кажа цялата истината”, допълва тя.

Категорична е, че ултиматумите и лъжите погребали връзката ѝ с Кирил Танев.

На въпрос дали е сама тя отговаря: „Аз никога не съм сама, не обичам да бъда сама!”. „За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, разказва Златка Димитрова.

Категорична е, че материалното било въздух и прах, единственото важно било – душата на човека.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    13 0 Отговор
    „Тя е бивша плеймейтка, но е контрапункт на тези момичета.”- представи я Мон Дьо.
  • 2 Потник

    12 0 Отговор
    Цена за строга господарка?!
  • 3 aaaaaa

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тръгнала си, за да бъде оценена.......
    ххахахахахахахаххахаххахахаххахахахааааааааххахахахаха
    е няма що!!!!!!
  • 4 Данчо

    7 0 Отговор
    Мани, мани! РазчувствАх се!
  • 5 Стойчу

    8 0 Отговор
    Колелото се върти, айде тоз път нема ги повтаряме.....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Рошко

    5 1 Отговор
    Простотията край няма
  • 9 Ами няма, Рошко

    5 0 Отговор
    Иначе нямаше да, смениш цървули те с токчета...!
  • 10 бравос

    1 0 Отговор
    Познавам човек,които познава момата лично...не била лош човек,смисъл на долна пазпоретина...НО това по никакъв начин не пречи да е глупава и е.лива.....ако иска щастие няма работа с напомпани,мутро фитнес б.клуци.....
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Успокоих се ! Добре, че милата дама не е "на суухо" и има човек до себе си! Любовта е за двама - животът също е труден като си самотен. Другото е " дрън-дрън ярина".........