Last news in Fakti

8 Юни, 2021 17:55 10 356 13

Зодиите, които бягат надалече от сериозна връзка

  • връзка-
  • обвързване-
  • взаимоотношения-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • любов

За представителите на тези 6 зодиакални знака свободата и разнообразието са по-важни от обвързването

Зодиите, които бягат надалече от сериозна връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта понякога ни връхлита внезапно, но от нас зависи дали връзката ни ще е дълга или съвсем краткотрайна. Според астрологията, 6 зодиакални знаци са склонни с течение на времето да избягат от сериозно обвързване, пише actualno.com. Затова има определени причини, залегнали в характера им. Нека видим кои са тези зодии.

Водолей

Когато един Водолей успее да се влюби, той е готов да направи всичко, за да спечели човека, който го е привлякъл. Случва се да прибегне и до неразумни постъпки, само и само да докаже любовта си. Характерното за зодията е, че те са верни приятели и обичат да са заобиколени с различни хора. Мразят скуката, дейни са и постоянно изненадват другите с нещо. Но е грешка да си мислите, че ако споделите чувствата си с тях, те винаги ще са съпричастни с вас. Защото в това отношение Водолеите са настроени леко егоистично. Те предпочитат да се фокусират върху собствените си проблеми и се надяват приятелите им да са съпричастни с тях. Подобно е отношението им и в любовната връзка - заради собствените си чувства, те изглеждат незаинтересовани към другия, а това често води до разочарование. Не очаквайте Водолеят да разкрие на някой приятел какво чувства към някой човек. Интимният живот е тайна, която Водолеят пази дълбоко в главата си. Връзката със зодия Водолей често се разпада, поради невъзможност за хармония и разбиране. Но все пак ако имате търпение да опознаете необичайният им характер, шансовете ви за съвместен живот се увеличават значително.

Риби

Не трябва да обиждате по никакъв начин тази зодия. Те се засягат лесно и прощават трудно. Успяват външно за скрият разочарованието си, но тогава могат да се затворят в себе си. Като зодия са доста влюбчиви, дори веднага почват да си мислят за брак, но когато това усещане мине и те опознаят партньора, често пъти могат бързо да го разлюбят. Рибите постоянно си мислят, че нямат късмет с връзките и това им се отразява на поредната такава. Понякога след разочарование те се чудят дали би било добре въобще да започват нова връзка. Депресивните им състояния не са рядкост, като за тях е трудно да повярват отново в любовта, ако са претърпели разочарование. Затова ако искате Риба за дълготрайна връзка, трябва доста да се постараете, за да спечелите сърцето ѝ.

Телец

Това е зодията, която успява да се реализира и прави всичко, което е планирала. Те са търпеливи и лоялни, тяхната настойчивост ги тласка към успех. Инатът им е добре познат, но точно чрез него те успяват да наложат своето. Чувството им за собственост е добре развито, като това се изразява в ревност към половинката си, дори и да нямат основание за това. Телците не търпят чуждото критично мнение, защото постоянно вярват, че са винаги прави. За съжаление пренасят това и в любовта, което често пъти им пречи. Това води до напрежение и караници, което е предпоставка за раздяла. За да бъдете дълго време с Телец е нужно да вникнете в особеният му характер и да не му се връзвате постоянно, когато не е в настроение.

Близнаци

Те обичат динамиката, не са мързеливи и им харесва разнообразието. Гледат да не се обвързват с хора, които са скучни и правят еднообразни неща. Привлича ги непознатото и затова често пъти попадат в любовен капан - срещат неподходящите хора. Но те някак си търсят точно това, затова изневерите им не са рядкост и те редовно си намират оправдание, че са го направили, поради фактът, че им трябва нещо различно като усещане всеки път. Рутинният начин на живот не е за тях, затова ако усетят, че скуката властва във връзката им, те започват да се отегчават, а това разрушава цялата им връзка. Близнаците рядко търсят грешките в себе си и това им изиграва лоша шега. В началото връзката им тръгва перфектно и безпроблемно, но с течение на времето възникват трудности, които често се оказват непреодолими. Затова ако искате да сте с Близнак, трябва да свикнете, че той обича разнообразието и новите приключения.

Скорпион

Страстна и чувствителна зодия. Могат да обичат силно, но и да мразят по същия начин. Ако ги ядосате, може да имате сериозни проблеми с тях. Те са силно влюбчива зодия, която не крие чувствата си, което често ги прави доста ревниви. Затова в никакъв случай не говорете за бивши гаджета пред тях или не ги провокирайте с нищо. Понякога те са мнителни и подозрителни, друг път може да проявят нетолерантност. А най-опасни са, когато започнат да си отмъщават. За да спечели един Скорпион в любовта, това не трябва да става прибързано. На първо място трябва да станете приятел с него и чак след това да стигнете по-далеч. Ако решите да излъжете Скорпион и той ви хване, колкото и да е болезнено, това е краят. Прошка няма да има. Всеки прави грешки, но при Скорпиона трябва да сте особено предпазливи, ако искате да имате дълга любовна връзка.

Стрелец

Пътешествията и приключенията с в кръвта им. Те предпочитат да са някъде навън, на някое ново и непознато място. Омръзва им да си стоят у дома и постоянно гледат да си прекарат приятно времето някъде далеч от вкъщи. В любовта също обичат да приключенстват и да експериментират. Могат да бъдат чаровни и бързо да завладеят сърцето на всеки, когото поискат. За съжаление понякога изискват прекалено много в дадена връзка и когато не получат това, за което са мечтали, те се разочароват, а разделите са често явление. Понякога Стрелците се отнасят твърде много и не са достатъчно предани към половинката си. Това ги отдалечава и често пъти води до крах на връзката им. За да се обвържат с някого, Стрелците търсят да бъде нещо много по-специално. Но когато реалността се разминава с очакванията, те предпочитат да не са вече с този човек.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vinetu

    5 1 Отговор
    Вземи парите и бягай 😁🎃🇻🇳🚾
  • 2 Брендица

    8 1 Отговор
    Пропусна Овенът каквато съм. Интроверт и връзка си е сложно изпълнение. Мъжът трябва много да си заслужава
  • 3 Алена

    0 0 Отговор
    зодия кон бягат най-бързо.

    Коментиран от #11

  • 4 Гнус са

    15 12 Отговор
    НЯМА ПО-ДОЛНА, ПОДЛА И ЕГОИСТИЧНА ЗОДИЯ ОТ ТЕЛЕЦ.

    Коментиран от #5, #13

  • 5 номад

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гнус са":

    що ?

    Коментиран от #6

  • 6 Гнус са

    7 7 Отговор

    До коментар #5 от "номад":

    Защото имам лични наблюдения и впечатления от тази долна зодия. Всички, които познавам до един са такива.

    Коментиран от #9

  • 7 Баш зодията

    9 2 Отговор
    Зодия "Свръхразглезено мамино синче, което още в предучилищна възраст е било убеждавано, че е център на света, че неговите капризи са по-горе и от писаните закони, и от неписаните морални норми". Тази зодия си мечтае да ергенува и маминка да си го дундурка, докато я има. После се сеща да търси коя да замести маминка и разочаровано констатира, че не намира хем красива, хем богата, хем кротка, хем готова да му бъде слугиня.
  • 8 Ако. няма кяр

    1 0 Отговор
    За, какво им е такава.....!
  • 9 Митьо

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гнус са":

    Ти си тъпanap, бате.

    Коментиран от #10

  • 10 Гнус са

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Митьо":

    От вдлъбнат леген като теб това звучи като комплимент.
    Но каквото и да си искал да ми кажеш ми е през шишарката.
    Нали знаеш приказката за телеца като рие с рогата си все на гърба му пада.
    Ай тичай при мама да те накърми.
  • 11 Коня

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алена":

    Бягаме наистина бързо особено , когато попаднем на магаре.

    Коментиран от #12

  • 12 Брендица

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Коня":

    По китайския съм кон, по-скоро магарица😂 имам бързо бягане 2004. Някои може и да не помнят, но аз тая комедия😂 не мога да забравя.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.