12 Юни, 2021 07:00 8 726 0

Вашият хороскоп за днес, 12.06.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко странен ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 12.06.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще се подчинявате на нареждания и то не само поради гордост, а по-скоро, за да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не правите компромиси с нея.

Телец

Поемете своя дял от отговорността, но не вършете работата на другите. Имайте милост и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са различни.

Близнаци

Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, както е казал Стив Джобс - не е нужно да се работи много, а да се работи с главата. Така че включете на пълни обороти мисълта и интуицията си.

Рак

Важно е да чувате другите, а това си е доста трудна задача. В свят, в който човек няма как да действа сам, е много важно да чува и да разбира онези, с които си партнира. Затова - слушайте, без да оценявате.

Лъв

Ще ви се наложи да се справяте с куп дребни и досадни домашни задачи. Денят е подходящ за ремонт на домакински уреди, но също и за подготовка за изпити. Бъдете умерени в храненето.

Дева

Не се хвърляйте на много работи наведнъж, защото и без друго нещата ще стават по-трудно от очакванията. Отделете повече време за любимия човек.

Везни

Днес лесно ще се дразните и трудно ще се успокоявате. Използвайте деня, за да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.

Скорпион

Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите положителното отношение на хората, макар че вечерта са възможни някои конфликти по най-невероятни поводи.

Стрелец

Около вас всичко ще се движи със шеметна бързина, сякаш сте на панаир. Светът ще ви изглежда шарен и малко луд, но пък важното е, че усетите вкуса на свободата, на онази, която е вътре във вас и вечно я контролирате да не се показва.

Козирог

Малко непостоянни ще сте в настроенията си днес, но ако следвате поривите си, можете наистина да постигнете големи резултати. Просто не изпадайте в излишни подробности.

Водолей

Сутринта ще е доста ленива, но затова пък изключително вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, но и да свършите важните неща. Първо обаче ще трябва да ги формулирате. Фокусирайте се!

Риби

Малко странен ден, но пък носещ някакви странни предчувствия. Опитайте да направите организацията за седмицата преди обяд, защото след това всичко ще е доста по-неясно.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА